Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTLII Szelfi című műsorának ma esti adásában ünneplik Völgyesi Gabi születésnapját. A Unique énekesnője előre csalódottnak érzi magát. 

Gabi az utóbbi években megszokta, hogy férjétől kapott szülinapi ajándékai nem meglepetések, hanem később megvásárolt, szükséges dolgok.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

„Nem tudom, hogy fogok-e kapni Ádámtól bármit is” – kezdi csalódottan Gabi. „Valamit biztosan, csak nem ma, hanem majd máskor, amikor bevásárolunk, megpróbál elszivárogni egy boltba, ahol beszerzi az én ajándékomat utólag.”

A Szelfi eddigi adásaiból megtudhattuk, hogy Gabi és Ádám igyekeznek felpörgetni néhány közös programmal a házasságukat, melyben a leghangsúlyosabb most a gyereknevelés. Gabinak van titkos születésnapi kívánsága is. „Szeretném, ha megint személyes ajándékokat adnánk egymásnak. Régen több figyelmet fordítottunk egymásra.”

Hogy Ádám idén meglepi-e valamivel feleségét, ma este kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.