Való Világ menedzser Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Alekosz megtalálta a hölgyet, aki segít neki történelmet írni. 

Alekosz, aki szabadidejében hízásra biztat nőket, egyedi stílusában tette közzé a hirdetést, amelyben menedzsert keres. A főneveket előszeretettel nagy betűvel író Alekosz elárulta, a hölgy nem jelentkezett külön a felhívásra, hanem a sors hozta őket össze.

Forrás: Facebook/Nagy Alekosz

"A hölggyel való kapcsolatom a természetes kiválasztódás útján jött létre, amit az önazonosság határozott meg, és vonzott be. Médiában még nem tevékenykedett, a fenéktisztítás tőle távol áll. Őszintén, szabad akaratból és meggyőződésből veti bele magát Ügyeim intézésébe és kezelésébe. Kommunikációm és elképzeléseim ezután is mindig, minden körülmények között sajátom marad. Az ügyintézőnek a stílusomra ráhatása nem lesz" – mesélte a Borsnak Alekosz, és hozzátette, előző menedzsere sem befolyásolta stílusát, és emiatt nem érti, hogy a férfi miért gúnyolódott felhívásán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.