Puskás Peti a munkába temetkezik a gyász elől

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Puskás Peti gyász The Biebers énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti nemrég vesztette el egykori szerelmét, Kingát, aki súlyos betegségben szenvedett.

A The Biebers tagjai és Peti is tudták, hogy a fiatal lánynak kevés esélye van a gyógyulásra, mégis reménykedtek a csodában. Barátai mindennap meglátogatták a kórházban, és az utolsó pillanatig mellette voltak. Június 12-én viszont feketére változtatta rajongói oldalának fotóját, és szomorúan tudatta a nyilvánossággal, hogy Kingát sajnálatos módon legyőzte a betegség. Peti és a kilenc évvel fiatalabb lány tavaly ősszel szakítottak, előtte öt évig voltak együtt, sőt, közösen is dolgoztak. Az énekes őszintén vallott az érzéseiről a Life.hu-nak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Fogalmazhatok úgy, hogy a munkába temetkezem a gyász elől. Közszereplő vagyok, így dolgoznom kell, és meg kell jelennem a történetek ellenére is a nyilvános eseményeken. Bennem nagyon sok minden halmozódott fel az elmúlt hetekben, és hónapokban, de erről nem szeretnék beszélni, mert ezt nagyon privát dolognak gondolom. Akik szerették és ismerték Kingát, mind tudták, mennyire fantasztikus és csodálatos lány volt. A legnagyobb fájdalom ilyenkor a családé, és el sem tudom képzelni, hogy mit élhetnek át. Nekünk most az a legfontosabb, hogy összetartsunk, és vigyázzunk egymásra. Ez egy nehéz időszak mindenki számára, de szerencsére tudunk egymásra támaszkodni, és nem vagyunk egyedül. Kinga rengeteg boldog pillanatot szerzett az egész zenekarnak, mint a csapat fotósa, emléke örökké bennünk él” – mesélte Peti.

Hirtelen hosszú haja lett Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-hirtelen-hosszu-haja-lett-tornoczky-anitanak.htmlAz elmúlt években rövid, fiús frizurával mentette a bajba került kutyákat Tornóczky Anita. Az elmúlt hónapokban hosszú, lófarkban sietett a négylábúak segítségére. Hogyan nőtt meg ilyen hirtelen a haja? Megkérdeztük!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huÚj sportágnak hódol Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150623-eros-antonia-golfozik-varkonyi-andras-utotte-a-legnagyobbat-a-sztargolfon.htmlJótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítványt. TV + BulvárOrigoMajdnem egy évet volt börtönben Czifra Noémi szerelmehttp://www.life.hu/bulvar/20150624-majdnem-eg-evet-volt-bortonben-czifra-noemi-noci-szerelme.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az egykor tündöklő szépségű műsorvezető mostanában ijesztően néz ki, beleöregedett a megpróbáltatásokba, továbbá rengeteget fogyott. Czifra Noémi, akit korábban öt hónap börtönre ítélték két évre felfüggesztve közokirat-hamisítás miatt, akkor azt mondta, az egész ügy egy félreértés. Most azonban újra elővették és börtönviselt párjáról kérdezték.TV + Bulvár--Bréking! Ők lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150623-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-dombovari-istvan-humorista-vezetik-az-rtl-klub-hungarys-got-talentet.htmlOlyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.TV + Bulvár--Majdnem tragédiával végződött Majkáék klipjehttp://www.life.hu/bulvar/20150623-majka-es-papai-joci-amikor-a-test-oregxik-videoklipjenek-forgatasa-kis-hijan-tragediaval-vegzodott.htmlNem sokon múlott, hogy csúnya balesettel végződjön a rapper legújabb számához forgatott videóklipje, amelyet Szicílián vettek fel.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.