Alaposan túlhordta a kisfiát Balla Eszter

2015.06.25. 15:00

Egy hetet túlhordta harmadik gyermekét, a hétfőn született kisfiút Balla Eszter. A Madách Színház művésznője nagyon megszenvedett azzal, hogy Palika nem sietett a világra.

Balla Eszter két kislánya mellé egy kisfiúnak adott hétfőn reggel életet. A színésznő a múlt hét minden napján nagyon várta a harmadik csemete érkezését, aki nem kapkodta el a világrajövetelt. 

„Hétfőn végre kórházba kerültem, természetesen úton, viszonylag gyorsan jött világra a harmadik gyermekem. Szép szülés volt, jó orvosokkal, kiváló szakemberek vettek körül az István-kórházban. Ez a harmadik is apás szülésre sikerült, de mint korábban, most is felmerült, hogy az operatőr édesapa nem tud jelen lenni, végül a baba jól időzített. Palika közel 3500 grammal született meg, szép, formás kisfiú. Még a kórházban tartózkodunk, csütörtökön megyünk csak haza” – árulta el a színésznő, akinek lányai csak otthon csodálhatják meg a kistesót. 

Forrás: Balla Eszter

„Nem akartam, hogy a lányok bejöjjenek a kórházba, a kétéves Adél ráadásul túl pici még hozzá. Majd otthon találkoznak vele, így kicsit meglepetés is lesz számukra, és utána már mind együtt maradunk. Most édesapjuk, Garas Dániel és a nagymamák vigyáznak rájuk, ők megnézték már a legkisebb unokát. A kisfiú nevét végül én döntöttem el, úgy, mint a lányokét, de még az utolsó este is végigzongoráztuk a lehetőségeket, hisz több név is felmerült. Palikának is levetettük a köldökzsinórvérét, ahogy a hétéves Emmának és Adélnak is."

Balla Eszterszülésszínésznőkisfiúkislány