Hugh Hefnernek köszönheti karrierjét a transzszexuális Bond-lány, Caroline Cossey

Playboy Caroline Tula Cossey címlap köszönet Hugh Hefner James Bond transzszexualitás Bond-lány Szigorúan bizalmas karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caroline „Tula" Cossey volt a világhírű nyuszis magazin első nemváltó műtéten átesett címlaplánya, aki később a Szigorúan bizalmas című James Bond-filmben is feltűnt.

Hatalmas botrányt kavart, amikor a nyolcvanas években nem sokkal a legújabb James Bond-film premierje után a sajtó világgá kürtölte: a Bond-lány valójában férfi, és nem nő.

James Bond otthon van, és főz - A feleség elárulja, milyenek a hétköznapok az akciósztárralhttp://www.life.hu/intim/20150622-rachel-weisz-elarulta-milyen-az-elet-daniel-craig-szinesszel.htmlDaniel Craig valójában nem az a macsó, akit a 007-es filmek alapján megismerhettünk. Felesége, Rachel Weisz elárulta, milyen a világhírű titkosügynökkel az élet.Intim--Transzvesztitákkal partizott Eva Longoriahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-eva-longoria-szineszno-transzvesztitakkal-partizott.htmlA színésznő, úgy látszik, elirigyelte Miley Cyrus transzvesztita barátnőit, így ő is beszerzett párat.TV + Bulvár--Vörös hajú lesz a következő James Bond?http://www.life.hu/kult/20150616-damian-lewis-es-idris-elba-szineszek-eselyesek-a-kovetkezo-james-bond-szerepere-a-fogadasok-szerint.htmlA brit fogadóirodákban az utóbbi időben megugrott azon fogadások száma, amelyek szerint a vörös hajú Damian Lewis kapja a 007-es ügynök szerepét.Kult--Apa lesz a férfi, akin a világon először végeztek pénisztranszplantációthttp://www.life.hu/drlife/20150613-apa-lesz-a-ferfi-akin-a-vilagon-eloszor-vegeztek-penisztranszplantaciot.htmlA férfinak, aki egy elrontott körülmetélés következtében elveszítette hímvesszőjét, az őt műtő sebésze is gratulált.Dr. Life--Monica Bellucci: "Hogy lehetnék én Bond-lány? 50 éves vagyok!"http://www.life.hu/kult/20150411-monica-bellucci-jatssza-a-legujabb-james-bond-filmben-a-bond-lanyt.htmlA világ legszexisebb, 50 éves olasz színésznőjére, Monica Belluccira osztották idén a Bond-lány szerepét. De hogy lehet valaki 50 évesen Bond-lány?KultOrigoSzépségkampány arca lett a transznemű modellhttp://www.life.hu/trend/20150605-andreja-pejic-transznemu-modell-egy-kozmetikai-ceg-arca-lett.htmlAndreja Pejic korábban a Vogue címlapján szerepelt elsőként, mint transznemű modell, most pedig szintén elsők között van, akit egy kozmetikai kampány arcának szerződtetnek transzneműként.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.