Berki Krisztián új kihívás elé néz?

TV2 kihívás fogathajtás lovaglás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kipróbálta magát fogathajtóként, a versenyen pedig olyan társra is lelt, aki határozottan meghúzta a gyeplőjét.

A hétvégét a lovak és a lovasok társaságában töltötte Berki Krisztián, aki női segédhajtóval vágott neki a mezőnynek. A páros jól fogta a gyeplőt, és ezek után még az is lehet, hogy a Nemzeti Vágtán is kipróbálja majd magát a magyar macsó.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Véletlenül csak nekem volt női segédhajtóm, Petra személyében, akinek nagyon köszönöm! Itt éppen elmagyarázom, hogy verjük le a mezőnyt Dögén" – írta a kép mellé Krisztián.

Voksán Virág lenyűgöző tájakon járthttp://www.life.hu/bulvar/20150623-voksan-virag-modell-lenyugozo-tajakon-jart-amerikaban-es-a-grand-canyonbol-posztolt-fotot.htmlA modell Amerikában kalandozik és tátva maradt a szánk az ott készített fotósorozattól, most megmutatjuk a Grand Canyont „kiVirágozva".TV + Bulvár--Józan László izmos hasat villantott Puk szerepébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozat-tobiasa-izmos-hasat-villantott-puk-szerepeben.htmlA Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.TV + Bulvár--Gubás Gabi belesült a szerepébe http://www.life.hu/bulvar/20150622-gubas-gabi-szineszno-gyermekkori-traumajarol-vallott-a-fem3cafe-adasaban.htmlA színésznő egy életmód csatornán mesélt arról, kisebb traumát okozott neki egy rosszul sikerült szereplés gyerekkorában.TV + BulvárFotó: Tuba Zoltán - OrigoDöntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/bulvar/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSingh Viki rács mögé kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150616-singh-viki-a-tv2-rising-star-enekesnoje-racs-moge-kerult-es-jol-is-erezte-magat-bezarva.htmlA Rising Strar énekesnője önként vállalta a bezártságot, sőt, még élvezte is a különleges fogságot.TV + Bulvár--Stohl András ismét az RTL-ben!http://www.life.hu/bulvar/20150616-stohl-andras-szinesz-ismet-az-rtllel-forgat-a-valas-cimu-sorozatban.htmlÁllítólag már forgat a csatorna vadonatúj sorozatában Stohl András, aki ezért nem tudott jelen lenni a Vígszínház évadzáróján.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.