Csobot Adél sztárbarátra lelt

Forrás: Facebook/ByeAlex -
X-Faktor Csobot Adél Istenes Bence találkozás ByeAlex RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Együtt pózoltak Csobot Adél és ByeAlex, akik egy váratlan találkozásnak köszönhetően keveredtek egymás társaságába.

A két énekes szemmel láthatóan egy húron pendült, hiszen Adél nagy mosollyal az arcán pózolt ByeAlex mellett. Remélhetőleg az X-Faktor sztárjának kedvese, Istenes Bence nem veszi rossz néven, hogy a párja Alexszel bandázott.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Találtam ezt az embert!" – írta röviden és velősen a kép mellé ByeAlex.

Dögös sellőlányként pózol Csobot Adél

A Life.hu cikkében megnézheted, hogyan pózolt partra vetett sellőként a nyaralásán az énekesnő.
Berki Krisztián új kihívás elé néz?http://www.life.hu/bulvar/20150629-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-uj-kihivas-ele-nez-es-kiprobalta-magat-fogathajtokent.htmlA műsorvezető kipróbálta magát fogathajtóként, a versenyen pedig olyan társra is lelt, aki határozottan meghúzta a gyeplőjét.TV + Bulvár--Józan László izmos hasat villantott Puk szerepébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozat-tobiasa-izmos-hasat-villantott-puk-szerepeben.htmlA Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.TV + Bulvár--Bréking! Ők lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150623-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-dombovari-istvan-humorista-vezetik-az-rtl-klub-hungarys-got-talentet.htmlOlyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.TV + Bulvár--Erzsébet királynő tanította az illő viselkedésre Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-erzsebet-kiralyno-etikettre-es-illo-viselkedesre-tanitotta-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzot.htmlA brit autóversenyző első kézből kapott egy kis leckét etikettből: maga a királynő magyarázta el neki, hogy illik viselkedni az asztalnál!TV + Bulvár--Baukó Éva megtapizta Cristofelthttp://www.life.hu/bulvar/20150628-bauko-eva-megtapizta-cristofelt-facebook-poszt.htmlVajon mi történik a két egykori villalakó között?TV + Bulvár--Levágta egy nő kezét Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/bulvar/20150628-rekasi-karoly-a-baratok-kozt-sztarja-levagta-egy-no-karjat-egy-buvesztrukkben.htmlA Barátok közt sztárja egy félelmetes bűvészmutatványt hajtott végre.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.