Berki: "Aki még nem baltázta el soha, az, ha rám hallgat, ne is tegye"

köszöntés TV2 edzőterem születésnap Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar macsót különleges helyen köszöntötte fel a családja születésnapja alkalmából, ő pedig egy nagyon pozitív poszttal emlékezett meg a nagy napról.

A 35. születésnapját ünneplő Berkit családja az edzőteremben, a cardio gépen köszöntötte fel. A sportember nyugtázta, hogy öregszik, ami nem is áll neki rosszul, főleg, ha olyan bölcsességek buggyannak ki belőle, mint amilyeneket a rajongóival megosztott.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Kiscsaládom a cardio gépen kapott el, és köszöntött fel születésnapom alkalmából. 35 éve születtem Tatbányán, mit mondhatnék, öregszem" – kezdte a szülinapos macsó, aki ezúttal egy bölcsességgel is szolgált:

„Írhatnék nagy szavakat, monológokat, de egyet mondok nektek, aki még nem baltázta el soha, az, ha rám hallgat, ne is tegye, mert az életünk legfontosabb szereplői mi vagyunk, emberek, vigyázzunk egymásra. A legfontosabb a család, valamint az, hogyan bánunk az emberi kapcsolatainkkal" – írta Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.