Paris Hilton durva átverés áldozata lett

Forrás: AFP -
átverés Paris Hilton celeb műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő az egyiptomi Kész átverés show legújabb epizódjában szerepelt, ahol nagyon csúnyán megszívatták.

A milliárdos örökösnő a Ramez in Control című műsorban szerepelt, ahol mindent megtettek azért, hogy Paris bevegye az átverést. Felkísérték egy repülőgépre, amelyen először megszólalt a vészjelző, majd a gép meredek szögben süllyedni kezdett - írja a TMZ. A celeb konkrétan halálra rémült, és sikítozva őrjöngött, mert azt hitte, meg fog halni. Paris tehát nem találta viccesnek a dolgot, sőt, miután kiderült a turpisság, elhatározta, hogy beperli a műsor készítőit. Indoknak azt hozta fel, hogy amúgy is retteg a repüléstől, és az ilyen esetekkel csak hátráltatják őt a félelme leküzdésében.

Kattints ide a videó megtekintéséhez!

Forrás: AFP

Ördög Nóra termeli a legtöbb pénzt - Ő a legeladhatóbb magyar celebnőhttp://www.life.hu/news/20150701-ordog-nora-termeli-a-legtobb-penzt-a-forbes-magazin-legertekesebb-celebek-rangsoraban.htmlIdén is Alföldi Róbert lett a legértékesebb ember a Forbes magazin által immár másodszor felállított celebrangsorban. A lista második helyére Stahl Judit került, de Ördög Nóra is kiemelt helyen szerepel.News--Napi cuki! Kiskacsákat fogadott örökbe a macskahttp://www.life.hu/news/20150630-kiskacsakat-fogadott-orokbe-a-macska.htmlAmikor a gazdák meglátták a kiskacsákat a macska felé totyogni, nagyon megrémültek. A macska azonban ahelyett, hogy bántotta volna őket, maga mellé fogadta a kis bolyhosokat.News--Kutyaketrecben tartották a saját fiúkat a kegyetlen szülők!http://www.life.hu/news/20150630-ketrecben-tartottak-a-kisfiut-a-szulei.htmlA 11 éves autista fiút kutyaketrecben, szörnyű körülmények között tartották, mert állítólag dührohamokkal küzdött.NewsThinkstockAlföldi Róbert nyitja meg a 20. Budapest Pride Fesztiválthttp://www.life.hu/news/20150630-alfoldi-robert-nyitja-meg-a-20-budapesti-pride-fesztivalt.html10 napon át körülbelül 60 eseményen vehetnek részt a 20. alkalommal megrendezett Budapest Pride Fesztivál látogatói. Az eseményt Alföldi Róbert nyitja meg. NewsFotó: Hámori Zsófia/Life.huMár nem Kim Kardashiané a legtöbbet lájkolt Instagram fotó! Ki taszította le a trónról?http://www.life.hu/news/20150630-kim-kardashian-legtobbet-lajkolt-instagram-fotojat-kendall-jenner-szarnyalta-tul.htmlKim Kardashian és Kanye West esküvői képe, amit a celebnő posztolt, minden idők legtöbbet lájkolt Instagram fotója lett. Hihetetlen, de féltestvére, Kendall Jenner túlszárnyalta ezt a teljesítményt. Most megmutatjuk, mivel!News--Letartóztatták Paris Hilton 21 éves öccséthttp://www.life.hu/news/20150623-letartoztattak-es-hazi-orizetben-tartjak-paris-hilton-occset-conrad-hiltont.htmlNem sokkal azután tört be exbarátnője otthonába Conrad Hilton, hogy a lány távoltartási végzést kért ellene. Az örököst most házi őrizetben tartják.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.