Kasza Tibor a Rékasi-ügyről: "Konkrétan nem találok szavakat"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Kasza Show Kasza Tibor baleset Kasza Tibi Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudta szó nélkül hagyni a műsorvezető Rékasi Károly balesetét és az azt körülvevő fokozott médiafigyelmet. 

Ahogyan arról a Life.hu is beszámolt, Rékasi Károly kedden súlyos motorbalesetet szenvedett, a színész állapota a tegnap megjelent hivatalos közlemény szerint stabil. A balesetre és a vele kapcsolatos híresztelésekre Kasza Tibor is reagált hivatalos Facebook-oldalán. A műsorvezetőt leginkább a Rékasi Károly állapota körüli találgatások és a kommentelők hozzáállása zavarta. "Konkrétan nem találok szavakat" – mondta. Hogy pontosan miért? Azt a Facebook-oldalán közzétett videóban árulja el:

Ez most nem lesz vicces, de szeretném, ha megnéznétek!

Posted by Kasza Tibor on 2015. június 30.

BulvárRap Hegyi Rolival: "Schobert Norbi egy poéta, akkor is szeretné, ha meghízna a Réka"http://www.life.hu/bulvar/20150701-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-schobert-norbi-rubint-reka-berki-natasa-zselyke-majka-keresztes-ildiko.htmlIsmét itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legtöbbet emlegetett celebhírei.TV + BulvárOrigoHivatalos közlemény! Rékasi Károly eszméleténél vanhttp://www.life.hu/drlife/20150701-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-sulyos-balesetet-kovetoen-eszmeletenel-van.htmlAz RTL Klub hivatalos közleményben tudatta, hogy Rékasi Károly állapota stabil, eszméleténél van, és már nincs lélegeztetőgépen.Dr. LifeOrigoEgymásnak adja a kilincset Pikali és Détár Rékasi Károly betegágyánál http://www.life.hu/bulvar/20150701-rekasi-karolyt-az-rtl-klub-baratok-kozt-szineszet-nok-gyuruje-veszi-korbe-az-korhazi-agyanal-detar.htmlA Honvéd Kórházban volt felesége, Détár Enikő is meglátogatta a színészt, aki kedden súlyos motorbalesetet szenvedett.TV + BulvárMegszólalt a Rékasi Károllyal ütköző autó sofőrje - "Hatalmas erővel csattant az autómba, a kocsit trélerrel kellett elszállíttatnom"http://www.life.hu/drlife/20150701-megszolalt-a-rekasi-karollyal-utkozo-auto-soforje.htmlAhogy a Life.hu is megírta, kedden délután súlyos baleset érte Rékasi Károlyt. A színészt azonnal a Honvéd Kórház sürgősségi osztályára szállították. A család kérésére sem az RTL Klub sajtóosztálya, sem az egészségügyi intézmény nem ad ki bővebb információt Rékasi állapotáról. A színésszel ütköző autó sofőrje azonban megszólalt, elmondta, ő miképp élte meg a csattanást. Dr. Life--Rékasi Károlyt megműtötték - Már reagál a külvilágrahttp://www.life.hu/drlife/20150701-rekasi-karoly-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-atesett-az-elso-muteten-sulyos-balesete-utan.htmlSzinte minden fórumon arról olvasni, milyen sokan aggódnak Rékasi Károly állapota miatt, akit állítólag a Honvédkórház intenzív osztályán ápolnak.Dr. Life--Détár Enikő drámai vallomása: "Fontos volt, hogy megszabaduljak a bűntudattól"http://www.life.hu/intim/20150702-detar-enikot-rekasi-karoly-volt-feleseget-sokaig-buntudat-gyotorte.htmlA gyönyörű színésznő mély őszinteséggel vallott kudarccal végződött házasságáról és új kapcsolatáról, melyről meglepő részleteket is elárult. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.