Emlékszel még rá? Felnőtt a kislány, aki elbűvölte a világot!

Simon Cowell zongora Got Talent lemez Ázsia Connie Talbot gitár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel arra a kislányra, aki hatévesen, elöl hiányzó fogakkal, tündéri hangon énekelte el a Somewhere Over the Rainbow című dalt, és mindenkit meghatott, még Simon Cowellt is? A lány, Connie Talbot ma már 14 éves, és ötödik lemezét készül megjelentetni.

A legelső, vagyis a 2007-es Britain's Got Talent válogatóján vette le lábáról az egész világot az akkor hatéves kislány.

„Azóta megtanultam zongorázni és gitározni. A számaim nagy részét én írom, ami rengeteg tapasztalatot ad” – nyilatkozta a fiatal felnőtté cseperedő lány. A 14 éves Connie az iskola mellett csak a zenéléssel foglalkozik, reméli, hogy van jövője a szakmában. Nyáron Ázsiában fog koncertezni, ahol egyébként imádják őt.

Íme, egy feldolgozás tőle:

Saját dalát itt hallgathatod meg!

Ismerd meg a Hungarys Got Talent zsűrijét!

Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó foglalja el az RTL Klub legújabb tehetségkutatójának, a Hungary's Got Talentnek a zsűriszékeit. Ismerd meg őket közelebbről!
Ez aztán a retró fotó! Felismered, ki van rajta?http://www.life.hu/sztarok/20150703-antonio-banderas-szinesz-regi-27-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-magarol.htmlA kép egészen pontosan 1988-ból származik, vagyis 27 évvel ezelőtt készült, amikor a fotón látható színész 28 éves volt.TV + Sztárok--Istenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-penteki-lazasagot-villantott-es-szexisen-pozolt.htmlHiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.TV + Sztárok--Ajjaj! Letartóztatták Enrique Iglesiasthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-enrique-inglesias-spanyol-enekest-letartoztattak-szabalytalan-vezetes-miatt.htmlNem ülhetett volna volán mögé a spanyol énekes, a rendőrség azonban elkapta vezetés közben.TV + Sztárok--Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--Nóci visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-czifra-noemi-noci-visszatert-eredeti-szakmajahoz-es-enekesnokent-probal-meg-ervenyesulni.htmlÚjra énekesnői babérokra tör Nóci. Dalát azoknak ajánljuk, akik a számítógépük előtt bóbiskolva ráznák fel magukat.TV + Sztárok--Barabás Évi életében egymást érték a tragédiákhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-barabas-evi-musorvezeto-eleteben-egymas-utan-jottek-a-tragediak-elvesztette-szuleit-es-szerelmevel.htmlA műsorvezető egyszerre vesztette el szeretteit, sőt hosszú kapcsolata is véget ért.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.