Rajongó zaklatja Geszti Pétert: "Amiből másnak nem adsz, legyen az bár arany, iszappá válik"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
rajongó család Geszti Péter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telefonon, közösségi oldalon, sőt, még személyesen, a koncerteken is igyekszik Geszti Péter közelébe férkőzni - egy rajongó lány a zenész megszállottja lett. 

Geszti egyik stábtagja árulta el a hot! magazinnak: a zaklató lány eleinte kedves volt, minden koncerten feltűnt, kívülről fújta a slágerek mindegyikét, hosszasan próbált beszélgetni mindenkivel, aki közel áll Geszti Péterhez. Sőt! Az egyik közösségi oldalon még Péter vezetéknevét is felvette.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Volt egy buli, aminek a végén a zenészek már fáradtak voltak, és nem volt kedvük a lánnyal beszélgetni, itt szakadt el a cérna. E pillanat óta különböző szitkokat szór Péterre a lány, legutóbb például egy különös hangvételű, nyilvános levéllel támadta meg a zenészt: "Geszti Péter, olvasd: Amiből másnak nem adsz, legyen az bár arany, iszappá válik. Legyen szent fény, átokká válik, legyen gyönyör, halállá válik. Elbocsátunk téged is, mint mindenkit. Felelős vagy minden emberért, aki veled él, és el kell számolnod minden fillérrel, amit magadra költesz, minden örömmel, amit magadba zártál, és minden boldog pillanattal, amit magadnak tartottál meg. Most eredj, és élj, mert a világ a tiéd."

Mi ugyan kevésbé tudjuk értelmezni a fenti sorokat, de Péter egyik stábtagja szerint komoly baj van a lánnyal. Ők ugyan igyekeznek kulturáltak kezelni a helyzetet, annak azért örülnek, hogy a lánynak még nem sikerült kiderítenie Geszti lakcímét, mert akkor biztosan ott is zaklatná a családot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.