Damut okolják felesége balesetéért

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
feltételezés Damu Roland komment baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felesége kisebb balesetet szenvedett a napokban, amibe az internetezők Damu Rolandot is belekeverték.

Ahogy a Life.hu is beszámolt Róla, Damu Roland felesége, Edina sövénynyíróval vágta el az ujját úgy, hogy azt műteni is kellett. Az internetezők teljesen kikeltek Damu ellen. Többen egészen vad feltételezésekbe bocsátkoznak az ügy kapcsán.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Bors a következő kommentre bukkant egy oldalon: „Nekünk pontosan ilyen sö­vénynyírónk van. Biztosan állíthatom, hogy ha akarná az ember, akkor sem tudná levágni vele a saját ujját. Egyszerre kell rajta nyomni két gombot a mű­ködéséhez pontosan azért, hogy ne történhessen hasonló baleset” – ilyen és hasonló hozzászólások olvashatók a fórumokon. Az internetezőkkel egy szakszerviz is egyetért, ugyanezen ok miatt.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A szerelmespár azonban el sem hiszi, hogy magyarázkodniuk kell az eset miatt. „Olvastuk a hozzászólásokat, hogy nem értik, hogyan vágtam le az ujjamat. Sőt voltak, akik Rolit is bele akarták keverni. Elein­te nekem sem volt fogalmam róla, ezért rekonstruáltuk a balesetet, mert valóban két kézzel kell fogni, és elviekben ha az ember elengedi az egyik gombot, leáll a készülék.

Elképedtünk, amikor megfigyeltük, hogy a leállás után még 20-30-szor oda-vissza mozog! Függőlegesen nyírtam, és amikor elengedtem az egyik kezemmel, valószínűleg még mozgott és belenyúlhattam. Nem tudom, hogy ez gyári hibás darab-e, vagy csak ilyen ez a termék, de életveszélyes” - nyilatkozta a lapnak Edina, aki mindenkit óvatosságra intett, aki ilyen eszközzel dolgozik.

Damu: A nőverés emblematikus figurája lettem, és nem félek Vajnáéktól


Nem egy megtört, kissé óvatosabban nyilatkozó, börtönviselt színésszel találkoztunk Damu Roland Igazság című, leleplezőnek szánt könyvének bemutatóján. Egy mindenfelé vagdalkozó, túlzottan is magabiztos, szépen kikerekedett férfi próbálja az igazát bizonyítani, ha már a bíróság nem hitt neki, és négy és fél év börtönre ítélte. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.