Gesztesi Károly felszámolta a vállalkozásait - így sincsenek anyagi gondjai

színház színész vállalkozás Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a Jóban Rosszban sorozatból kiírták, és az utóbbi időben meggyűlt a baja az alkohollal is, Gesztesi Károlynak nincs oka a panaszra. 

"Harminchét éve dolgozom egyfolytában. Az egyik legjobban fizetett színész lettem a szakmában. Kiszálltam az üzleti életből, s felszámoltam a vállalkozásaimat. Van annyi hál’ istennek, hogy nem hiányzik a Jóban Rosszban-os keresetem "– mondta Gesztesi, akinek esze ágában sincs hajhászni a pénzt.

Forrás: Aquaworldresort.

"Egyáltalán nem hiányzik a napi harminc oldal tanulás. Elveszi az időt a családtól. Szép volt, jó volt, elég volt. Úgy döntöttem, hogy egy évig nem fogok leszerződni egyik csatornához sem. Most már élni szeretnék. Elmenni Tenerifére vagy Toscanába a kedvenc helyeimre. Vagy kirándulni egyet a barátnőmmel Párizsban, ha ahhoz van kedvem." - nyilatkozta a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.