Botrány! Visszaéltek Kiss Daniella nevével?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata Miss World Hungary Kiss Daniella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, csúnyán viasszaéltek a Miss World Hungary szépségkirálynőjének nevével. 

Kiss Daniella nevében hoztak létre egy ál-rajongói oldalt, melyre a Miss World Hungary győzteseként posztolgatnak ismeretlenek. A dologra Sarka Kata, versenyigazgató is felhívta a rajongók figyelmét, akiket arra kért, jelentsék az oldalt.

Nagyon nagyon szemét dolognak tartom, ha valaki visszaél más nevével, és úgy posztolgat, mintha Magyarország szépségkirá...

Posted by Sarka Kata on 2015. július 3.

Nádai Anikó nevével is hasonló módon éltek vissza

Az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen. A Life.hu cikkét ITT olvashatod.

Először beszélt szerelme öngyilkosságáról Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/news/20150702-eloszor-beszelt-szerelme-ongyilkossagarol-kiss-daniella-szepsegkiralyno.htmlAhogy korábban megírtuk, szörnyű tragédia árnyékolja be a Miss World Hungary győztesének, Kiss Daniella életét. A lány egykori párja ugyanis fél évvel ezelőtt öngyilkosságot követett el, mert a fiatal fiú nem tudta feldolgozni, hogy szakítottak.News--5 kérdés a szépségről: Kiss Daniellahttp://www.life.hu/trend/20150622-5-kerdes-a-szepsegrol-kiss-daniella.htmlVasárnap Kiss Daniella elnyerte a Miss World Hungary-címet, ő lett Magyarország szépe. A 21 éves bagi lány bőre makulátlan, a haja is gyönyörű, így természetes volt, hogy a Life.hu azonnal megkérdezte őt szépségtitkairól. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huDöntsd el, ki a szebb! Kulcsár Edina vagy Kiss Daniella?http://www.life.hu/sztarok/20150622-kulcsar-edina-2014-miss-hungary-world-gyoztese-vagy-kiss-daniella-a-2015-miss-hungary-world-gyoztese.htmlA tavalyi Miss Hungary World győztese, Kulcsár Edina vasárnap este átadta koronáját az új győztesnek, szerinted a zsűri jó döntést hozott?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata elindult Monte Carlóba, ahol találkozik a monacói hercegi párralhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-sarka-kata-a-hetvegen-talalkozik-albert-herceggel.htmlPéntek reggel elindult Monte Carlóba Sarka Kata és csapata, akik a hétvégén Albert herceg előtt is fellépnek. TV + SztárokOrigoEtikettórán készül Albert herceg elé Sarka Kata és a szépségkirálynőkhttp://www.life.hu/sztarok/20150701-etikett-oran-keszul-albert-herceg-ele-sarka-kata-es-a-szepsegkiralynok-kiss-daniella.htmlEtikettórán vett részt Sarka Kata a királynőkkel, mert a hétvégén a monacói hercegi pár előtt is bemutatkoznak egy nagyszabású divatbemutató keretében.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/sztarok/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.