Kulcsár Edina a vörös szőnyegen rakoncátlankodott

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Sarka Kata Monte Carlo vagányság udvarhölgy Kulcsár Edina Kiss Daniella vörös szőnyeg monacói herceg csibész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem követte a szigorú etikettet Monte Carlóban a magyar szépségkirálynő, aki egy vagány fotóval rukkolt elő.

Sarka Kata etikettórán vett részt a királynőkkel, Kulcsár Edinával és Kiss Daniellával, akik a monacói hercegi pár előtt mutatkoztak be egy nagyszabású divatbemutató keretében. Etikett ide vagy oda, Edina fogta magát és csibészkedett egyet a vörös szőnyegen.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Tegnap, miközben a többiek forgattak a háttérben, én gondoltam, a szokványos vörös szőnyeges pózolás helyett felülök a korlátra! Csak az egy picit baj volt, hogy hátulról akartam felmászni!" – írta a kép mellé Edina.

Istenes Bence így élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségéthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-penteki-lazasagot-villantott-es-szexisen-pozolt.htmlHiába, élni tudni kell! Az RTL Klub műsorvezetője megmutatta, milyen, amikor egy férfi szexin élvezi a lét elviselhetetlen könnyűségét.TV + Sztárok--Nóci visszatért eredeti szakmájáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-czifra-noemi-noci-visszatert-eredeti-szakmajahoz-es-enekesnokent-probal-meg-ervenyesulni.htmlÚjra énekesnői babérokra tör Nóci. Dalát azoknak ajánljuk, akik a számítógépük előtt bóbiskolva ráznák fel magukat.TV + Sztárok--Ebben jobb Ördög Nóri Liptai Claudiánálhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-kiderult-miben-jobb-liptai-claudianal-a-tv2-musorvezetojenel.htmlEgy gazdasági magazin listába szedte és különböző szempontok alapján pontozta a celebeket. Most kiderül, miben toplistavezető Ördög Nóri, aki azt is elárulta, mit gondol az elért eredményről.TV + Sztárok--Botrány! Visszaéltek Kiss Daniella nevével?http://www.life.hu/sztarok/20150706-kiss-daniella-a-miss-world-hungary-szepsegkiralynoje-nevevel-visszaeltek.htmlÚgy tűnik, csúnyán viasszaéltek a Miss World Hungary szépségkirálynőjének nevével. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCicivillantós fotót posztolt Tóth Gabi - így vészeli át a nagy hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20150705-cicivillantos-fotot-posztolt-toth-gabi-igy-veszeli-at-a-nagy-hoseget.htmlTóth Gabi sokszor villantott már hatalmas dekoltást - és ezúttal vizes hajjal is megspékelte a látványt.TV + SztárokOrigoHajdú Péter az élet császára: Magyarország legszebb nőinek körében nyaralhttp://www.life.hu/sztarok/20150704-hajdu-peter-magyarorszag-legszebb-noinek-koreben-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Monacóban és Cannes városában csapatja Sarka Kata kis csapata. A sztárok ráadásul egyre szebb és szebb fotókat tesznek közzé magukról és egymásról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.