Fekete Dávid: "Cserpesék próbálták a karrierem ellehetetleníteni"

Forrás: Fekete Dávid hivatalos weboldal -
Fekete Dávid Cserpes Laura koncert karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Megasztáros meglepő kijelentést tett: úgy gondolja, Cserpesék direkt ártottak neki.

Fekete Dávidnak szárnyalt a karrierje, amíg Cserpes Laura barátja volt, majd férje lett. Közel három éve, hogy elvált a pár, a kedélyek azonban azóta sem csillapodtak. Válásuk után Dávidot szinte elnyelte a föld, koncertjei drasztikusan visszaestek. Dávid ennek az okát is tudni véli: „Különböző helyekről már az én fülembe is eljutott, hogy volt feleségem családja felől valami zavar került a rendszerbe, vagyis Cserpesék próbálták a karrierem ellehetetleníteni” – mondta Dávid a Borsnak.

Forrás: Fekete Dávid hivatalos weboldal

„Senkit sem szeretnék megnevezni, de az tény, hogy valóban történtek körülöttem furcsa dolgok. Bár nem is tudom, mit várok olyan embe­rektől, akik egy emlékvideó után ügyvédi felszólítást küldenek annak azonnali levételéről, mert akár perre is mennének, és szabadságvesztést is kaphatok. Szánalmasnak tartom” – folytatta.

„Valakik a nevemben lemondták több fellépésemet, vagy közölték, hogy milyen kár, hogy nem értem rá aznap... pedig nem volt koncertem sehol az adott napon! Próbálok mindig az ilyen dolgokhoz is jó indulattal hozzáállni, nem egyből a rosszra gondolni, ezért, amikor először hallottam ilyen esetről, fel sem vettem, azt gondoltam, valamit elnézhettek a szervezők. Viszont már a sokadik eset után az ember elkezd gyanakodni” – mondta az énekes a lapnak.

A múltat azonban igyekszik már lezárni, és most már csak előre tekint. Új menedzserrel dolgozik, ráadásul újra rátalált a nagy szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.