Így ünnepelte a születésnapját Szandi

fotó torta Szandi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő tegnap töltötte be 39. életévét, ennek örömére természetesen az ünneplés sem maradhatott el.

Egy kis tűzijátékot is kapott szülinapi tortájához Szandi. A híresség, akinek a lánya már kész kis hölgy lett, tegnap töltötte be a 39-et. A Life.hu 5 kihagyhatatlan Szandi-dallal emlékezett meg a nagy napról.

Forrás: Facebook/ Szandi

Megszűnik a Kasza!? - Megszólalt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-megszunik-a-kasza-cimu-musor.htmlA Life.hu már áprilisban arról írt, hogy megszűnhet Kasza Tibár műsora, a Kasza! A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a műsor, hanem végképp lekerül a műsorról. TV + Sztárok--Nem kér a plasztikai sebészetből Miss Universe Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-nem-ker-a-plasztikai-sebeszetbol-miss-universe-hungary.htmlKét hónappal ezelőtt Miss Universe Hungarynak választották Nagy Nikolettát. A 20 éves tanuló átvette nyereményeit, de az egyik felajánlással biztos nem él.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTársra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigoTöbb milliós gyémántot akasztottak Sarka Kata és Kulcsár Edina nyakába Monte-Carlóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150707-tobb-millios-gyemantot-akasztottak-sarka-kata-es-kulcsar-edina-nyakaba-monte-carloban.htmlÉlményekkel teli tért haza Monte-Carlóból Sarka Kata és Kulcsár Edina, akik mindketten többször is feltűntek a kifutón lovaspóló-világbajnokság divatbemutatóval összekötött gálaestjén. A többmilliós ékszerek viszont ott maradtak.TV + SztárokOrigoRivaldafénybe készül Kökény Attila lányahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-kokeny-attila-a-megasztar-enekesenek-lanya-modellnek-keszul-amire-hamarosan-edesapja-is-engedelyt-ad.htmlAz énekes beletörődött, hogy hamarosan gyönyörű kislánya a címlapokról mosolyoghat vissza rá.TV + Sztárok--Híradótitkok: Egy pasit rejteget az asztala alatt Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20150707-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-egy-pasit-rejteget-a-hirados-asztal-alatt.htmlA TV2 gyönyörű híradósa, egy fotón mutatta meg az élő műsor kulisszatitkait, és láss csodát kiderült, valaki lapul a lábai között alatt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.