Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. 

"Ki ne volna boldog, ha dicsérik?! Tagadhatatlanul nagyon jólesnek a dicsérő szavak. Nem mondom, hogy elégedett vagyok a kinézetemmel, de kétségtelen, hogy remekül érzem magamat a bőrömben. Az ember huszonéves korában még csak keresi a saját stílusát, ilyenkorra már megtalálja, és ez biztonságot ad"mondta el a Blikknek Clau­dia. "Nem tartozom azon nők közé, akiket nyomasztana a koruk. Élvezem az életet!" - tette hozzá.

Forrás: Tv2

"Minden nőnek szüksége van férfira, vagy inkább minden embernek társra. Hazudnék, ha azt mondanám, nem vágyom rá, hogy nekem is legyen, de törekszem arra, hogy ne kössek kompromisszumokat, mert ahhoz túl rövid az élet. Csak azért, hogy az ember ne legyen egyedül, nem érdemes valakivel lenni, akiről pontosan tudjuk, hogy nem az igazi" - vallja a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.