Berki Krisztián is képes sírni - Elárulta, mi csalt könnyeket a szemébe

sírás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de még a kőkemény Berki Krisztián is képes elérzékenyülni.

"Sokan vagytok, akik azt kérdezitek, én mikor gyengülök el, mikor érzékenyülök el, szoktam-e, tudok-e egyáltalán sírni...?" - kezdi Berki Krisztián Facebookján, aki ezután megpróbálta feleleveníteni, hogy kislánya, Natasa Zselyke születése mellett mi hatott még rá hihetetlen erővel. A műsorvezető egy fényképet osztott meg az ominózus jelenetről, ami még neki is könnyeket csalt a szemébe.

"Egyszerre voltam nagyon erős és végtelenül gyenge, de mérhetetlenül büszke, hogy velük megélhettem azt a pillanatot, amikor Grosics Gyula a Ferencváros igazolt labdarúgója lett, és 82 évesen debütált a Ferencváros kapujában, és ki más köszönthette volna, mint a "Mi" kapitányunk, Lipcsei Péter. Ez volt az egyik legmeghatóbb pillanat az életemben" - idézte fel a pillanatot.

Lipcsei Péter és Grosics Gyula Forrás: Facebook/ Berki Krisztián

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.