Görög Zita: "Isten őrizz, hogy szenvedjek a hisztis modellekkel!"

modell Görög Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Kincsem Parkban beszélgetett Görög Zitával. Kiderült, hogy a szépség mi mindennel szeretett volna foglalkozni - legalábbis a gyerekkori vágyai szerint. 

Megszűnik a Kasza!? - Megszólalt a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-megszunik-a-kasza-cimu-musor.htmlA Life.hu már áprilisban arról írt, hogy megszűnhet Kasza Tibor műsora, a Kasza! A műsorvezető és a TV2 kommunikációs vezetője, Koltay Tamás akkor cáfolta az értesüléseinket, ám most ismét arról szólnak a hírek: májusban nem csupán nyári szünetre ment a show, hanem végképp lekerül a műsorról. TV + Sztárok--Társra vágyik Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20150708-tarsra-vagyik-liptai-claudia-de-nem-mindenaron.htmlA gyönyörű Liptai Claudiáról ha nem tudnánk, nehezen hinnénk el, hogy már 42 éves. A színésznő bombaformában van, ahogy fogalmaz: remekül érzi magát a bőrében. TV + SztárokOrigoElképesztő luxusban nyaralnak Gáspár Győzőékhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-elkepeszto-luxusban-nyaralnak-gaspar-gyozoek.htmlNéhány nappal ezelőtt Facebookján mutatta meg rajongóinak Győző, hogy hová mennek nyaralni a családdal. TV + SztárokOrigoÚjabb luxuskocsival hergeli a net népét Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-ujabb-luxuskocsival-hergeli-a-net-nepet-gaspar-evelin.htmlA celebcsemete a legutóbb egy autószalonból töltött fel képeket az Instagramjára. TV + SztárokOrigoVisszatér az RTL Klub képernyőjére Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20150702-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-szabo-zsofi.htmlA szőke műsorvezető hónapok óta nem volt képernyőn, máig az RTL Klub alkalmazottja. Elárulta: nemsokára újra látható lesz a tévében.TV + SztárokOrigoZalatnay Cini kiborult - Zokogva hagyta el a színpadothttp://www.life.hu/sztarok/20150630-zalatnay-cini-kiborult-zokogva-hagyta-el-a-szinpadot.htmlGolopon lépett fel a hétvégén Zalatnay Sarolta. Az énekesnő azt állítja, rossz volt a hangosítás, ezért nem tudott megfelelő produkciót nyújtani. A település polgármestere egészen másképp látja a történteket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.