Vizet lopott Magnum? Lopással vádolják a 70 éves sztárt

Forrás: AFP/Mark Sagliocco -
Tom Selleck Magnum vízlopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ventura megyei bíróságon keresetet nyújtott be a helyi vízmű, amely azt állítja, több mint tucatnyi alkalommal töltöttek meg a tűzcsapból egy folyadékszállító járművet, melyet a 70 éves Tom Selleck 24 hektáros birtokára szállítottak. 

A Magnum-bajszos Tom Selleck munkatársai nem fűznek magyarázatot a vádhoz, miszerint a színész birtokára szállították volna a lopott vizet.

Forrás: AFP/Mark Sagliocco

Június 30-án nyújtotta be a vízmű a keresetet, amelyből kiderült, levélben szólították fel Sellecket a vízlopkodás befejezésére. Ennek ellenére mégis többször látták a vízszállító teherautót, amely a feltételezések szerint később a sztár birtokára vitte a folyadékot.

Szívfacsaró! Egy gyorsétterem fényénél ír házit a hajléktalan kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150709-egy-gyorsetterem-fenyenel-ir-hazit-a-kisfiu.htmlBorzasztóan szomorú pillanatnak volt szemtanúja egy orvostanhallgató, aki meg is örökítette, amit látott. A fotó azóta bejárta az internetet. News--Újabb halálos áldozata van a szelfiőrületnekhttp://www.life.hu/news/20150709-szelfizes-ujabb-halalos-aldozatot-szedett-oroszorszagban.htmlA 21 éves Anna Krupejnyikova 13 métert zuhant, és meghalt, miután barátaival egy közös szelfihez pózolt.NewsThinkstockTombolt a vihar - Jégeső, szélvihar, kidőlt fák, akadozó közlekedés, áramszünethttp://www.life.hu/news/20150708-tombol-a-vihar-jegeso-szelvihar-kidol-fak.htmlDélután három óra után Magyaroszágot is elérte a vihar. Budapesten háromnegyed ötkor előbb a viharos szél kezdett fújni, majd a jégeső is lecsapott. NewsHatalmas károkat okozott a vihar - Többen megsérültek és emberáldozatot is követelthttp://www.life.hu/news/20150709-ilyen-fennakadasokat-okozott-a-vihar.htmlFák dőltek ki, vezetékek rongálódtak meg, többen megsérültek, és egy halálos áldozatot is követelt a vihar július 8-án. Több helyen még csütörtökön is jelentős fennakadások várhatóak. News--Levágatta lábait, egymilliárd forintot remélt érte a nyírkátai férfihttp://www.life.hu/news/20150708-egymillio-forintert-vagatta-le-a-labat.htmlEgy 48 éves férfi több biztosítótársaságnál kötött biztosítást, hogy pénzhez juthasson, ha sérülést szenved. A súlyos sérülés pedig be is következett, de nem véletlenül. NewsAFPVásárolnál házat Péniszvaginán? http://www.life.hu/news/20150708-nem-akarjak-megvenni-a-peniszvaginai-hazat.htmlSvédország déli részén immár több, mint ezer napja árulnak egy házat, de egy vevő sem akadt még rá. Az indok egészen meglepő. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.