Görög Zita megijedt, lefújta a nyaralást

Forrás: Arvaligroup -
Görög Zita színésznő család nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hosszabb pihenést tervezett a festői szépségű Tunéziába, de a szúszai szállodában történt terrortámadás után lemondta az utat.

Június 26-án az egész világot megrázta a hír, amikor 27 embert mészároltak le felfegyverzett terroristák egy szúszai ötcsillagos hotel strandján. Rengetegen mondták le a történtek után a lefoglalt nyaralásukat, és a hírek alapján szinte „eltűntek” a turisták a városból. Ide látogatott volna el Görög Zita és családja, akik a hosszabb pihenőjüket szerették volna eltölteni az egzotikus környezetben. A támadás után a színésznő rögtön lemondta az utat.

Forrás: Arvaligroup

"Hallottam, hogy mi történt Tunéziában, és így nem volt kérdés, hogy lefújom az ide tervezett nyaralásunkat. Szörnyű ez az egész, teljesen elborzadtam az eseményeken. Véres homokban ki érezné jól magát, de őszintén? Mi is Szúszba mentünk volna, de úgy gondolom, hogy a történtek után nem tudtam volna olyan helyenj ól érezni magamat, ahol halomra lőtték az embereket. A gyermekeimet se tenném ki ennek az élménynek. A nyaralást szeretném nyugodt és békés környezetben tölteni. Az igazi kikapcsolódást számomra mindig az utazás jelenti, de a belföldi helyszíneket is nagyon szeretem. Ha lehet választani, akkor a Balatont preferálom a legjobban, mert rengeteg gyermekkori élményem kötődik hozzá " - mesélte Zita, akinek új szerelme kiléte nemrég került nyilvánosságra, és a férfit már be is mutatta a gyermekeinek.

Görög Zita: "Isten őrizz, hogy szenvedjek a hisztis modellekkel!"http://www.life.hu/sztarok/20150709-gorog-zita-gyerekkori-almairol-meselt.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Kincsem Parkban beszélgetett Görög Zitával. Kiderült, hogy a szépség mi mindennel szeretett volna foglalkozni - legalábbis a gyerekkori vágyai szerint. TV + Sztárok--Nagyon cuki! Egy papagáj a legjobb barátja a golden retrievernekhttp://www.life.hu/news/20150709-egy-papagaj-a-legjobb-baratja-a-golden-retrievernek.htmlBob, a brazil golden retriever nagy állatbarát: kedvence egy papagáj, akivel szinte elválaszthatatlanok.News--Itt a Sound bulibárója! Tanuld el a koreográfiáját!http://www.life.hu/news/20150709-pumped-gabo-a-balaton-sound-sztarja.htmlKit érdekel a vihar, ha egyszer táncizni is lehet a Balaton-parton? News--Micsoda sztorik! Majka és Nagy Feró megosztotta backstage-történeteithttp://www.life.hu/sztarok/20150709-nagy-fero-es-majka-backstage-tortenetei.htmlBár már beindult az élet a Balaton Soundon, két üzenet még érkezett a VOLT-ról. Míg Majka csak sejtelmesen mesél legvadabb backstage-történeteiről, Nagy Feróék megosztották a legviccesebb színpad mögötti sztorikat. TV + Sztárok--Vajna Timi: "Számomra Andy a herceg a fehér lovon"http://www.life.hu/sztarok/20150709-vajna-timea-szamara-andy-vajna-a-herceg-a-feher-lovon.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté legutóbb a Kincsem Parkban fesztiválozó Vajna Tímeát kapta mikrofonvégre, aki azt is elárulta, teljesült-e kislánykori álma. TV + SztárokOrigoDonald Trump megnyugtatta Vajna Timit - Nem marad el a szépségversenyhttp://www.life.hu/sztarok/20150708-vajna-timit-az-amerikai-milliardos-donald-trump-nyugtatatgatja-meg-lesz-tartva-a-miss-universe.htmlA napokban megjött a Miss Universe-világverseny jogtulajdonosának, Donald Trumpnak a levele a magyar licenc birtokosának, VajnaTiminek címezve. Mindenki megnyugodhat, lesz hol megmérettetnie magát a világ legszebb lányaival a magyar nyertesnek, Nagy Nikolettának.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.