Balaton Sound 2015 Lakatos Márk Balaton Sound 2015 Life
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márkot a Balaton Soundon kapta mikrofonvégre a Life.hu nagyszájú riportere. A stylist félelmeiről vallott és azt is elmondta, mi a véleménye a fesztiválozók öltözködéséről. 

Balaton Sound - Ez az élet értelme?http://www.life.hu/sztarok/20150713-a-balaton-soundon-faggatta-a-fesztivalozokat-a-life-riportere-oli.htmlA Balaton Soundon faggatta a fesztiválozókat a Life.hu riportere, Oli az élet értelméről. Háááát.. A válaszok nem mindig sikerültek szalonképesre. TV + SztárokOrigoDepressziós lett a pornós múltú Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20150713-depresszios-lett-a-pornos-multu-eden-barbi.htmlNem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.TV + SztárokOrigo"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-facebookjan-tette-kozze-velemenyet-a-celebekrol-majka.htmlAhogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElképesztő luxusban nyaralnak Gáspár Győzőékhttp://www.life.hu/sztarok/20150706-elkepeszto-luxusban-nyaralnak-gaspar-gyozoek.htmlNéhány nappal ezelőtt Facebookján mutatta meg rajongóinak Győző, hogy hová mennek nyaralni a családdal. TV + SztárokOrigoKözösen pózol Aurelio exe, Zsófi és VV Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20150706-kozosen-pozol-aurelio-exe-zsofi-es-vv-dora.htmlÚgy tűnik, nincsen harag Aurelio korábbi partnere VV Zsófika és jelenlegi barátnője VV Dóri között. A lányok ugyanis a legnagyobb egyetértésben néznek a fényképezőgép kamerájába. TV + SztárokOrigoTöbb millió forint ütheti Damu Roland markáthttp://www.life.hu/sztarok/20150701-tobb-millio-forint-utheti-damu-roland-markat.htmlFilmfőszerepet ajánlottak a színésznek. A mulatós énekes szerint Damut rendesen megfizetikTV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.