Micsoda celebszelfi! Robbie Williams és Helena Bonham Carter egymással fotózkodott

Forrás: Instagram/ Robbie Williams -
Robbie Williams szelfi Helena Bonham Carter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke hajra váltó énekes és a rendszerint őrült szerepeket alakító színésznő közös szelfit posztolt.

„Imádom Helena Bonham Cartert” – csak ennyit írt Instagram fotója mellé a mosolyogva meztelenkedő Robbie Williams. De vajon mi hozta össze az énekest Tim Burton exével?

Forrás: Instagram/ Robbie Williams

Nem akar fizetni nyaralásáért Gáspár Győző?http://www.life.hu/sztarok/20150713-gaspar-gyozo-gorogorszagba-keszul-az-eden-hotel-szereploivel-es-rajongoival.htmlAz Éden Hotel játékosaival és rajongóival készült Görögországba a showman, aki egyes feltételezések szerint azért vállalta el, hogy még koncertet is ad majd a nyaraláson, hogy ne kelljen fizetnie az útért. TV + SztárokOrigoDepressziós lett a pornós múltú Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20150713-depresszios-lett-a-pornos-multu-eden-barbi.htmlNem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.TV + SztárokOrigo"Gagyicelebeken" akadt ki Majka - A Facebookján tette közzé véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-facebookjan-tette-kozze-velemenyet-a-celebekrol-majka.htmlAhogy megszokhattuk: Majka ezúttal sem tett lakatot a szájára. Az ugyan nem derül ki, hogy mi késziette pontosan a poszt megírására, de a véleménye finoman szólva is markáns. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBódi Sylvi lazán, Zimány Linda totál begörcsölve fesztiválozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150712-bodi-sylvi-lazan-zimany-linda-total-begorcsolve-fesztivalozott.htmlAz egykori cukormadár lányok sem hiányozhattak a Balaton legnagyobb fesztiváljának VIP részlegéről. Bódi Sylvi lazán és közvetlenül tolta a bulit, míg Zimány Linda teljesen kifordult önmagából a Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huVV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20150712-vv-anettnek-uj-pasija-van-vv-robin-utan.htmlVV Anett nem szomorkodott hosszú hónapokig, hogy rekordsebességgel tönkrement a kapcsolata a VV7 nyertesével, Robinnal. Új pasi oldalán ragyogott a Balaton Soundon.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÓriáskeblei miatt majdnem kipottyant a függőágyból Metzker Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-metzker-viki-dj-oriaskeblei-miatt-majdnem-kipottyant-a-fuggoagybol.htmlA fél magyar celebvilág, hacsak nem az egész, tiszteletét tette ezen a hétvégén a Balaton Soundon, így nem meglepő, hogy a dögös DJ is ellátogatott Zamárdiba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.