„Luxusra vágyom, nem akartam csóró férjet" - egy szupermodell vallomása

Forrás: Youtube -
modell luxus Natalie Richardson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves modell, Natalie Richardson egészen furcsa világlátással rendelkezik. A hölgyemény szinte el is várja, hogy utálják azért, amiért elképesztő luxusban él.

Natalie, aki korábban Leonardo DiCaprióval is randizgatott, nagyon gazdag férjet akart magának, hogy mindent megkaphasson, amit csak megkíván. Ez persze sikerült is neki, ma is milliárdos férjével él.

Natalie Richardson Forrás: Youtube

Szívesen kérkedik gazdagságával a kétgyermekes anyuka. Sőt, azt sem bánja, ha megbotránkoznak azon, hogy egy televíziós csatorna is rájött arra, hogy egy kiváló reality műsort lehet rá felhúzni. A Marbie Barbie című valóságshow betekintést nyújt a „fontos és gazdag emberek csillogó életébe". A műsor július 22-én debütál Nagy-Britanniában, talán hozzánk is eljut nemsokára...

Nagy lábon él Gáspár Evelin - Szó szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20150715-gaspar-evelin-labfeje.htmlEgy olvasónk hívta fel a figyelmünket Gáspár Evelin legújabb fotójára.TV + Sztárok--Kommentcunami: Gáspár Evelin luxusa kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150715-gaspar-evelin-luxusa-kiverte-a-biztositekot.htmlA minap Gáspár Evelin véletlenül az asztal közepén felejtette a BMW-kulcsát. Ez természetesen szemet szúrt a rajongóknak, és elindult a kommentlavina. TV + SztárokOrigoTestőr mentette meg Kiss Daniellát - Fogdosták és beszólogattak neki egy koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20150714-kiss-daniella-miss-world-hungary-gyozteset-testornek-kellett-kimentenie-a-balaton-sound-koncertjetol.htmlIjesztő eset történt az idei Miss World Hunray győztesével a Balaton Sound egyik koncertjén, melyről testőrnek kellett kimentenie a bajba esett szépséget. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDögös bikinikben pózol Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20150714-dukai-regina-egy-hajo-fedelzeten-pozol.htmlA szőke modell az utóbbi időben egyre gyakrabban oszt meg a rajongóival igazán szexi képeket, most pedig bikiniben is megmutatta magát.TV + SztárokOrigoJózan László: "Félelmetes magamat női sminkben látni"http://www.life.hu/sztarok/20150714-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-felelmetes-noi-sminkben-az-orult-nok-ketrece-cimu.htmlA Barátok közt Tóbiása, Az Őrült Nők ketrece című darabban egy transzvesztitát alakít, és most egy zseniális fotón mutatta meg, milyen, amikor egy szexi pasit nőnek maszkíroznak.TV + Sztárok--Rá sem ismerni az énekesnőre! Nagyon dögös nőci lett Patai Annábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150714-patai-anna-a-tv2-megasztar-egykori-enekesnoje-felnott-nove-erett-es-voros-hajszinre-valtott.htmlA Megasztár egykori cuki kis énekesnője már 16 éves, és szépen építgeti karrierjét. Az énekesnő legújabb klipjében vörös hajjal hódít.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.