Aranyozott luxusóra virít Berki Krisztián csuklóján - Van, aki megteheti!

karóra luxus Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nagyon szereti a luxust és a csillogást, és ezt sosem titkolta a nyilvánosság előtt.

A hatalmas népszerűségnek örvendő celeb csípős megjegyzéseivel és nyíltan vállalt luxuséletével sokszor szinte „felrobbantja” az internetet. Többször is kijelentette, hogy ő bizony nem sajnál tízmilliókat elverni naponta méregdrága dolgokra, ha ahhoz van kedve. Most viszont élőben is láthattuk Krisztián pazar életvitelének egyik bizonyítékát. A napokban találkozhattunk vele egy sajtótájékoztatón, ahol egy igen különleges órát szúrtunk ki a csuklóján. Rövid kutatás után rábukkantunk egy hasonló darabra, ami több mint hat millió forint értékűnek felel meg, és aranyozottan is kapható.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Valószínűleg ez éppen olyan óra, amit Krisztán viselt, és ide kattintva meg is nézheted a márka oldalán is.

Pont a napokban csodálhattuk meg Dzsudzsák Balázs óráját is, az a darab több tízmillió forintot ér.

Álruhában vert át gyanútlan embereket Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150716-hajos-andras-zenesz-teljesen-megvaltozott-kulsovel-muvezetonek-oltozve-verte-at-a-gyanutlan.htmlMaszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.TV + Sztárok--Botrány! Vérig sértette a közönséget Russel Brandhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-russel-brand-sulyosan-megsertett-egy-ferfit-az-egyik-musoran.htmlEgy 160 fős közönség előtt nevezte nácinak az egyik szervezőt a hollywoodi sztár.TV + Sztárok--Rossz tetkót varratott magára Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20150716-jennifer-lawrence-rossz-tetovalast-varratott-magara.htmlA víz képletét akarta magára tetováltatni a színésznő, ám nem a terv szerint alakult a dolog.TV + Sztárok--Berki Krisztián is képes sírni - Elárulta, mi csalt könnyeket a szemébehttp://www.life.hu/sztarok/20150709-berki-krisztian-is-kepes-sirni.htmlHihetetlen, de még a kőkemény Berki Krisztián is képes elérzékenyülni.TV + Sztárok--Pazar ajándékkal lepte meg Berki Krisztián kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20150703-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-pazar-ajandekkal-lepte-meg-kislanyat-natasa-zselyket.htmlA kis Natasa Zselyke nem mindennapi meglepetésnek örülhetett, hiszen édesapja ismét kitett magáért.TV + Sztárok--Berki Krisztián hatalmas karjaiban elolvadt cuki kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150715-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetojenek-hatalmas-karjaiban-elolvadt-cuki-kislanya-natasa-zselyke.htmlBerki Natasa Zselyke imádja apukáját, kettőjük intim pillanatáról megható fotót posztotlt a TV2 műsorveztője.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.