valóvilág közmunka Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub egykori valóságshow-sztárja a napokban kezdte meg a rá kirótt 300 óra közmunka letöltését.

Könnyű testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt kell a fiatal fiúnak közmunkát végeznie, 2012-ben ugyanis kezet emelt akkori kedvesére. Most Cristofelnek a parkgondozás a feladata, ezért meg kellett tanulnia, hogyan fogja például a gereblyét.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

A 300 órás közmunkát 50 nap alatt teljesíti majd a kubai csődör - derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorából. Heti egyszer kell dolgozni mennie, így marad ideje más dolgokra is. A 22 éves Cristofel ugyanis jelenleg azon gondolkodik, hogy modellkarrierbe kezdene. Azonban még nem kezdett bele nagy terveibe: egyelőre felszolgálóként dolgozik, és személyi edzőként is segít másoknak a fogyásban.

Ábel Anitának is a Balaton a Riviérahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-abel-anita-szineszno-a-balatonon-pihen.htmlA színésznő is rajong a magyar tengerért, sőt, azt is megmutatta, hogyan sütteti magát a vízparton.TV + Sztárok--Pumped Gabo egy példakép: "Mert kellenek az ilyenek"http://www.life.hu/sztarok/20150715-pumped-gaborol-kulcsar-edinat-kiss-daniellat-steingruber-viragot-lepp-dorinat-kerdeztuk.htmlKulcsár Edinát, Kiss Daniellát, Steingruber Virágot, Lepp Dorinát az idei Balaton Sound sztárjáról, Pumped Gabóról faggatta a Life.hu nagyszájú riportere. Szépségeink persze mindent bevallottak.TV + SztárokOrigoBeperelte a TV2-t az Éden Hotel játékosa, akivel erőszakoskodtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-eden-nori-beperelte-a-tv2-t-az-eroszak-ugy-miatt.htmlAz Éden Hotel erőszakos jelenetének sértettje, Nóri pert indított a TV2 ellen. TV + Sztárok--Csajok bosszúja: VV Aurelio ellen összefogtak exeihttp://www.life.hu/sztarok/20150715-vv-aurelio-ellen-szovetkeztek-exei.htmlAlaposan megleckéztették exbarátnői a Való Világ 6 győztesét, a nagyszájú Aureliót. TV + Sztárok--Ejha! Tengermély dekoltázst villantott Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20150715-kiszel-tunde-mely-dekoltazst-villantott.htmlPár hete még Rodoszon nyaralt lányával, tegnap már a Balcsiról üzent a művésznő. A nagy melegben napszemüvegre és mély dekoltázsra szavaz a híresség, aki a Balaton partjáról küldött Instgram fotót rajongóinak.TV + Sztárok--Liptai Claudia nyaralós szelfin pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20150715-liptai-claudia-szineszno-a-tv2-musorvezetoje-nyaralos-szelfin-pozolt-a-balaton-partjan.htmlHiába a külföldi álomnyaralások, a magyar sztárok kedvence a Balaton, ahonnan most Liptai Claudia jelentkezett be.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.