Álruhában vert át gyanútlan embereket Hajós András

Forrás: ACG -
átverés Hajós András sör átváltozás zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.

Hajós András egy vidéki településen, álruhában kopogtatott be a házigazdákhoz egy különös kérdéssel: sörvezetéket akart behúzni a családi házakba. András persze nem váltott szakmát és állt sörvezeték-művezetőnek.

Forrás: ACG

„Nagyon csodálkoztam, hogy ennyi embert át tudtam verni, hiszen a színészi vénám nulla" – mesélte András, aki éppen ezért nagyon büszke teljesítményére.

úgy fogtam fel, mint egy rövid filmet, ahol megmutathatom magam olyan helyzetben, amelyekkel nem találkozom a mindennapokban

„Nagyon élveztem az egész napot, iszonyú érdekes volt az emberek reakciója. Az egyik úriember benne is lett volna, hogy bevezessük a sörvezetéket a házába, még a helyet is megmutatta, ahová a sörcsapot elképzelte" – mesélte nevetve András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.