Szelfi (tévéműsor) Puzsér Róbert kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kritikusról nemrég érdekes dolog derült ki a Szelfi című műsorból: még barátnői társaságában sem tudta vállalni az érzéseit.

Puzsér Róbert akkor sem fogja vissza magát, ha a nőkről van szó, így nem is csoda, hogy nincs mellette senki. A kritikus a minap elmondta, a szomszédja hosszú évek óta gyászolja a férjét, feketében jár, ő azonban érzi, ez neki biztosan nem adatk meg. ,,Én már nem fogok 20 évig gyászolni senkit. Egyszerűen ez a hajó elment" - idézi Puzsért a Bors.

Forrás: VIASAT3

Puzsérnak most az a legfőbb vágya, hogy a sok konfliktus helyett a közéleti tevékenységére helyezhesse a hangsúlyt. ,,Valójában erre vágyom, de azt érzem, hogy én felváltottam a szerelmet aprópénzre. Kis másfél éves, meg két és fél éves kapcsolatokra. Mindegyik érzelmi kapcsolatomat feláldoztam a konfliktusaimnak, szétszabotáltam, mert féltem a valódi elköteleződéstől. Féltem az egymás ölelésében való fulladástól. Most itt állok tök egyedül, fényévekre attól, hogy valakit igazán szeretni tudjak, vagy valaki igazán szeretni tudjon" - vallotta, és hozzátette, a jövőben mindent másképp szeretne csinálni.

,,Sírok, és megpróbálom megmagyarázni magamnak, hogy a másik miért volt rossz hozzám, vagy a másik miért taszított el engem. De valójában nem ő taszított el, én taszítottam el őt" - mondta a kritikus, aki nagyon vágyik már családra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.