Vádat emeltek Johnny Depp felesége ellen

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno -
Amber Heard vádemelés Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek Amber Heard ellen kutyáik Ausztráliába csempészése miatt.

Akár tíz év börtönbüntetést, vagy 100 ezer ausztrál dollár (20,9 millió forint) pénzbírságot is kaphat Amber Heard, aki ellen vádat emeltek Ausztráliában, amiért az ország biobiztonsági törvényeit megsértve 2015. áprilisban becsempészte az országba két kutyájukat, hogy meglátogassa az ott forgató férjét.

Forrás: AFP/Yoshikazu Tsuno

A színésznőnek szeptemberben bíróság elé kell állnia Queenslandben. Reméljük, megússza a dolgot!

Puzsér Róbert feláldozta kapcsolataithttp://www.life.hu/sztarok/20150716-puzser-robert-felaldozta-kapcsolatait.htmlA kritikusról nemrég érdekes dolog derült ki a Szelfi című műsorból: még barátnői társaságában sem tudta vállalni az érzéseit.TV + Sztárok--Közmunkásként dolgozik Cristofel http://www.life.hu/sztarok/20150716-cristofel-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-kozmunkas-lett.htmlAz RTL Klub egykori valóságshow-sztárja a napokban kezdte meg a rá kirótt 300 óra közmunka letöltését.TV + SztárokOrigoPalvin Barbi és Iszak Eszti együtt hódítja meg a Soundothttp://www.life.hu/sztarok/20150712-palvin-barbi-es-iszak-eszti-egyutt-hoditja-meg-a-balaton-soundot.htmlA szupermodell és a csinos magyar műsorvezető láthatóan remekül érzi magát a fesztivál forgatagában - nemrég közös képet is posztoltak az Instagramra.TV + SztárokOrigoA szülinap, amire minden nő vágyik - Sofia Vergarának grillezett a földkerekség legjobb testű férfiújahttp://www.life.hu/sztarok/20150712-sofia-vergara-szulinapjan-joe-manganiello-sutott-hust.htmlSzülinap a tökéletes testű férfival, aki ráadásul elég jóképű is. Hatalmas torta, csók és sütögetés - ez ám a szülinap!TV + Sztárok--Lola könyve nem lányregény leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150404-lola-enekesno-konyvet-ir-de-nem-lesz-botranykonyv.htmlA fiatal énekesnő, Lola is beállt a sorba: hamarosan elkészül első könyve. Ám ez nem lesz lányregény, se botránykönyv - sok olyan dologra derül majd fény a magyar sztárról, amiről korábban nem is tudtunk. TV + Sztárok--Lady Gaga ismét túllőtt a célonhttp://www.life.hu/sztarok/20150712-lady-gaga-ismet-sokkolo-szettben.htmlAz énekesnő Amszterdamban csapatja, méghozzá egy saját készítésű pólóban. Azt nem mondjuk, hogy ezúttal is kiverte nálunk a biztosítékot, inkább csak azt, hogy ez a szett tényleg meghökkentő. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.