Vajna Timi: "Úgy ébredek, hogy remegek és izzadok"

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi izzadás Damu Roland múlt Andy Vajna remegés bántalmazás álom rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig kísérti a múlt Andy Vajna fiatal feleségét, és időnként álmaiban kísérti Damu Roland.

Vajna Timi már túllépett a szörnyű időszakon és feldolgozta a Damu Rolanddal töltött keserves hónapokat. Az emlékek azonban gyakran kísértik és álmaiban nem nyugodhat meg – írj a Hot! egy tévéműsorra hivatkozva.

Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Nagyon sokszor álmodok azzal, hogy Roland bánt. Ilyenkor újra átértékelek minden pofont és ütést. Úgy látszik, az emberi szervezet regenerálódik, de lélek nem. Ilyenkor általában úgy ébredek, hogy remegek és izzadok" – mondta Timi.

Rékasi Károly fontos munkát vesztett elhttp://www.life.hu/sztarok/20150715-rekasi-karoly-szinesz-fontos-szinkonmunkat-vesztett-el-balesete-miatt-igy-nem-lesz-tom-cruise-hangja.htmlA színész, aki eddig sokszor kölcsönözte hangját Tom Cruisenak, sajnálatos balesete miatt, nem tudta vállalni a Mission: Impossible film legújabb részének szinkronizálását.TV + Sztárok--Horváth Éva dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20150715-horvath-eva-modell-szexi-dekoltazst-villantott-es-majdnem-lecsuszott-rola-a-ruha.htmlA modell egy kacsintós szexi szelfin mutatta meg tökéletes bájait és láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében.TV + Sztárok--Szabó Zsófi és Som-Balogh Edina olyat tettek, amit még soha: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150715-szabo-zsofi-szineszno-es-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-gyermekotthonban-jartak.htmlA két színésznő egy gyermekotthon lakóihoz látogatott el, hogy közösen készítsenek meggymag párnákat.TV + Sztárok--Puzsér Róbert feláldozta kapcsolataithttp://www.life.hu/sztarok/20150716-puzser-robert-felaldozta-kapcsolatait.htmlA kritikusról nemrég érdekes dolog derült ki a Szelfi című műsorból: még barátnői társaságában sem tudta vállalni az érzéseit.TV + Sztárok--Idegileg összeomlott Éden Nóri http://www.life.hu/sztarok/20150716-idegileg-osszeomlott-eden-nori-az-eden-hotel-jatekosa-akivel-gabor-eroszakoskodott.htmlAhogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. TV + Sztárok--Közmunkásként dolgozik Cristofel http://www.life.hu/sztarok/20150716-cristofel-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-kozmunkas-lett.htmlAz RTL Klub egykori valóságshow-sztárja a napokban kezdte meg a rá kirótt 300 óra közmunka letöltését.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.