Hamarosan újra itt a Sztárban Sztár!

Forrás: facebook/Sztárban sztár -
TV2 Sztárban sztár sztárok átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legnagyobb házibuliját 2015-ben sem kell nélkülöznöd. Új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jön a sztárokat átváltoztató műsor harmadik évada. 

A TV2 2015-ben is a nézőkkel együtt keresi Magyarország legsokoldalúbb előadóját díjnyertes show-műsorában, amiben senki nem az, akinek látszik.

Forrás: facebook/Sztárban sztár

A Kamera korrektúra díjas, kétszeres Story 5 csillag díjas és kétszeres Magyar Televíziós Újságírók díjas szuper-produkcióban ezúttal is látványos átváltozásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, hiszen senki nem az, akinek látszik. A Sztárban Sztár harmadik, új szereplőkkel és nagy meglepetésekkel jelentkező évadában is a nézőkkel együtt keresi a TV2 Magyarország legsokoldalúbb előadóját.

Találd ki idén kik változnak át

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy vajon kik lesznek a népszerű show következő évadának szereplői. A TV2 nézői most egy Facebook-applikáció segítségével összeállíthatják, mely sztárokat látnák szívesen a show-ban.
Álruhában vert át gyanútlan embereket Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150716-hajos-andras-zenesz-teljesen-megvaltozott-kulsovel-muvezetonek-oltozve-verte-at-a-gyanutlan.htmlMaszkot öltött az ismert zenész és színészi vénáját is bevetette annak érdekében, hogy az emberek munkavezetőnek nézzék.TV + Sztárok--Majka képtelen lassítanihttp://www.life.hu/sztarok/20150716-majka-rapper-gyorsabban-el-mint-kellene-pedig-retteg-az-elmulastol-es-ideje-lenni-pihennie.htmlBár retteg az elmúlástól a rapper, nem tud lassítani, amikor karrierjét építi és rengeteg fellépést vállal.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Úgy ébredek, hogy remegek és izzadok"http://www.life.hu/sztarok/20150716-vajna-timit-andy-vajna-feleseget-alamiban-meg-kiserti-damu-roland-es-remegve-izzadva-ebred.htmlMég mindig kísérti a múlt Andy Vajna fiatal feleségét, és időnként álmaiban kísérti Damu Roland.TV + Sztárok--Fesztiválszex-élményeiről beszélt Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20150716-fesztivalszex-elmenyeirol-beszelt-pasztor-anna.htmlAz EFOTT-on faggatta Pásztor Annát fesztiválozási szokásairól a Life.hu riportere. Az énekesnő őszintén vallott férfiakról, fesztiválszexről és vágyairól. Ahogy fogalmaz: szerencsére nőből van, és imádja a férfiakat... TV + Sztárok--Oláh Gergő egyenruhát húzott, és katonának állthttp://www.life.hu/sztarok/20150716-olah-gergo-beallt-a-katonasaghoz.htmlAz X-Faktor győztese szintén roma származású, és hátrányos helyzetű fiatalokkal együtt ismerkedhetett meg a katonasággal.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJustin Biebert és Heidi Klumot egyszerre utálják és imádják a németekhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-justin-bieber-es-heidi-klum-a-legutaltabb-es-legkedveltebb-hiressegek-listajan.htmlErősen megosztják a német fiatalokat a hírességek: jó részük ki nem állhatja, más részük viszont imádja például Justin Biebert és Heidi Klumot - derült ki egy német felmérésből.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.