Szabrina, a tiniboszorkány sorozat színész Nate Richert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye, emlékszel még a Szabrina, a tinédzserboszorkány Harvey Kinklejére, akit Nate Richert alakított? Rengeteget változott a színész!

Valószínűleg nem egy lány szívét dobogtatta meg annak idején a mindig jólfésült Harvey Kinkle a Szabrina, a tinédzserboszorkány című sorozatból.

Forrás: wikia.com

Azóta azonban eltelt pár év, és vele együtt nem csupán a tinilányok, hanem a karaktert megformáló Nate Richert is felnőtt. Így fest most az immár 37 éves sztár:

Forrás: Twitter/Nate Richert
Egy illegális bunyó képekben - Harcosok klubja a valóságban, döbbenetes fotósorozat http://www.life.hu/kult/20150709-egy-illegalis-bunyo-kepekben-dobbenetes-fotosorozat-devin-yalkin-kepein.htmlA The Old One Two néven futó képsorozat Devin Yalkin munkáját dícséri. Kult--Alig ismerni rá Lilura - Melegítőben és smink nélkül partizik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/trend/20150629-lilu-igy-bulizik-a-glastonbury-fesztivalon.htmlLilu Glastonburyben, a sztárok egyik kedvenc fesztiválján bulizik, ahol olyan kép készült róla, amelyen szinte felismerhetetlen. TrendOrigo43 évesen, terhesen tér vissza a sorozatba a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20150707-huszarik-kata-terhesen-erkezik-a-sorozatba-a-baratok-kozt-sztarja.htmlHatalmas pocakkal tér vissza a Mátyás király térre a 43 esztendős Huszárik Kata. Nem titok ugyanis, hogy az általa alakított Kertész Mónika kisbabát vár, ráadásul egy olyan férfi gyerekét hordja a szíve alatt, aki házasságban él egy másik nővel. CsaládRTLKLUBRá sem ismerni a szexi teniszezőre! Kócosan, smink nélkül lazulhttp://www.life.hu/trend/20150627-maria-sarapova-teniszezo-smink-nelkul-es-kocos-hajjal-lazul.htmlFérfiak milliói hevernek Maria Sarapova lába előtt, a világhírű teniszező igazi álomnő. Most azonban eddig ismeretlen arcát mutatta meg Instagram oldalán. Trend--Rá sem ismerni Tolvai Renire: Mi történt a szépséges énekesnővel?http://www.life.hu/trend/20150620-tolvai-renata-enekesno-furcsa-fotot-osztott-meg-instagram-oldalan.htmlNem lehet elégszer elmondani, illetve leírni, mennyire jól néz ki Tolvai Reni. Közösségi oldalán azonban találtunk egy olyan képet, melyre kétszer kell ránézni ahhoz, hogy egyszer felismerjük Renit.Trend--Dráma a Dawson és a haverok körül! Új forgatókönyvet írtak a sorozat lezárásához!http://www.life.hu/sztarok/20150608-dawson-es-a-haverok-sorozat-befejezesehez-uj-forgatokonyvet-irtak.htmlA Dawson és a haverok befejezése sok rajongót meglepett. Most az is kiderült, hogy az első forgatókönyv szerint nem is így ért véget a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.