Überciki! Fellépés közben esett ki az énekesnő tisztasági betétje

énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megannyi baki, kínos helyzet, ami annak, akivel megtörténik, bizonyára borzalmas, mi viszont általában jót kuncogunk rajtuk. Íme, a legújabb.

Legutóbb azon a bemondónőn hahotázott a fél internet, aki nyakában egy pénisszel vezetett műsort. Most pedig Patricia Navidad mexikói énekesnő élte át egész életének valószínűleg legkínosabb élményét, amikor a Despierta America című reggeli műsorban lépett fel, és a bugyijából kiesett a tisztasági betét.

Miközben a férfiak ítélkeznek felettem, mutogatnak rám, és szemétkednek, elfelejtik, hogy egy nőnek köszönhetik, hogy élnek.”

A kínos szituációról többen állítják, hogy szándékos manőver volt, ezt azonban az énekesnő cáfolja, de az eset miatt Patricia nem szégyenkezik.

Így nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?http://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nyal-fagylaltot-aleska-es-bauko-eva-ki-csinalja-jobban.htmlAleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. TV + SztárokOrigoIdegileg összeomlott Éden Nóri http://www.life.hu/sztarok/20150716-idegileg-osszeomlott-eden-nori-az-eden-hotel-jatekosa-akivel-gabor-eroszakoskodott.htmlAhogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. TV + Sztárok--Baukó Éva le akarja tarolni Aleskát - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150711-bauko-eva-le-akarja-tarolni-aleskat-video.htmlBaukó Éva nem nyugszik. Az a terve, hogy lenyomja Aleskát. Hogy hogyan? A videóból kiderül. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly felszámolta a vállalkozásait - így sincsenek anyagi gondjaihttp://www.life.hu/sztarok/20150705-gesztesi-karoly-felszamolta-a-vallalkozasait-igy-sincsenek-anyagi-gondjai.htmlUgyan a Jóban Rosszban sorozatból kiírták, és az utóbbi időben meggyűlt a baja az alkohollal is, Gesztesi Károlynak nincs oka a panaszra. TV + Sztárok--Magyarország legszebb női Monacóban szexiskedtek - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150705-magyarorszag-legszebb-noi-monacoban-szexiskedtek-foto.htmlSarka Kata és széségei az Alber Herceg által támogatott monacói lovaspólón mutatták meg bájaikat.TV + SztárokOrigoVilágsztár a Miss Universe Hungary döntőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20150605-vilagsztar-christopher-lambert-a-miss-universe-hungary-dontojen-kozos-fotot-is-keszithetsz-vele.htmlHatalmas várakozás övezte, ki teszi tiszteletét idén a világsztár a Miss Universe Hungary döntőjén. Most végre lehullt a lepell.TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.