Hoppá, azok ott bizony mellbimbók! Szinte átszúrják Sarka Kata új ruciját

Sarka Kata ruha sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, legutóbb őrülten dögös nyári ruciban pózolt Sarka Kata. A legfontosabb tényen azonban akkor átsiklottunk.

Kata régi álma teljesült azzal, hogy megszerezte az álomruhát, amit már réges-régen kinézett magának - írtuk, de azóta bizony szemet szúrtak Kata hegyes domborulatai is. Nézzük csak meg még egyszer ezt a bizonyos fotót!

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Nem kétség, Kata új rucija bizony nem hagy sok teret a képzeletnek, főleg, ha a fiatal anyuka melltartó nélkül fogja hordani a nyár folyamán.

Sarka Kata smink nélkül is gyönyörű

Sarka Kata Balatonföldváron élvezi a nyarat. Bikinis, smink nélküli fotóval kedveskedett a rajongóknak. Íme!
Napsárga bikinibe bújt és Sri Lankán szexizik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150718-bodi-sylvi-modell-napsarga-bikinibe-bujt-es-sri-lankan-szexizik.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a modell ismét a világ leggyönyörűbb helyén szörfözik, és szerencsénkre folyamatosan posztol.TV + Sztárok--Sminkben készített smink nélküli fotót Tóth Gabi: Most akkor hogy is van ez?http://www.life.hu/sztarok/20150718-toth-gabi-sminktelen-ket-posztot-dehat-sminkben-van-rajta.htmlTeljesen összezavarta a rajongókat Instagram oldalán Tóth Gabi.TV + Sztárok--Fekete özvegyként pózol a bikinis Voksán Virág: Szexi vagy sem?http://www.life.hu/sztarok/20150718-voksan-viragot-kulonleges-fekete-fatyolban-fotoztak.htmlÚjabb dögös fotót posztolt magáról Dj Flower.TV + Sztárok--Kiszel Tünde lánya modellversenyen indult - és nyert ishttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kiszel-tunde-lanya-mar-a-kifutokat-is-meghoditotta.htmlA 14 éves Donatella a junior kategóriában került ki győztesként, bár nem egyedül, hiszen két másik fiatallal holtversenyben végzett.TV + SztárokOrigoMegtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--Megalázták Czibi Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20150717-czibi-norbit-a-tv2-rising-star-enekeset-az-utcan-megalaztak-es-sertegettek.htmlAz énekes elmesélte, előfordult vele olyan, hogy az utcán leszólították, majd sértegetni kezdték.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.