Lola csúnyán leégett - Ez biztosan fáj!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Nyár énekesnő napégés Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naptej, szalmakalap, napernyő - mindenki máshogy óvja magát a perzselő nap sugaraitól. Lola úgy tűnik, nem védte kellőképpen magát.

Az énekesnő a rajongói Facebook-oldalán osztotta meg azt a képet, ahol ő látható, kissé lepirult bőrrel. A 26 éves Lola dekoltázsa és válla is rákvörösre égett. Az énekesnő a rajongóitól kért tanácsokat, hogyan enyhíthetné az égéssel járó tüneteket.

Ezt írta a kép mellé: "Sziasztok! Napégésre milyen praktikát ajánlotok? Egész nap kentem magam, és árnyékban is voltam, mégis megégtem. "

Forrás: Facebook/Lola Hivatalos Rajongói Klub

Szörnyen néz ki a hollywoodi világsztár, Adam Sandlerhttp://www.life.hu/sztarok/20150719-adam-sandler-megis-mi-tortent-veled.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszanak az évek megpróbáltatásai.TV + Sztárok--Horváth Éva piros miniben szexizik: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150718-horvath-eva-piros-miniben-szexizik-ezen-a-forro-nyari-napon.htmlA szépséges Éva, aki legutóbb a dekoltázsába engedett betekintést, csábos fotót tett közzé nyilvános Instagram oldalán.TV + Sztárok--Cserpes Laura bikinifelsőben és shortban tolja a fügét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150718-cserpes-laura-enekesno-bikinifelsoben-es-shortban-tolja-a-fuget-a-strandon.htmlCserpes Laura vélhetően smink nélkül, egy fürdőruhafelsőben és egy kisnadrágban üdvözölte rajongóit ma reggel.TV + SztárokOrigoErre inge-gatyája rámehet Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20150718-gyakran-kapjak-tiltott-helyen-valo-parkolason-a-valovilag-gyoztes-aureliot.htmlGyakran kapják tiltott helyen való parkoláson a ValóVilág-győztes Aureliót. De vajon miért csinálja ezt? TV + SztárokOrigoKiszel Tünde lánya modellversenyen indult - és nyert ishttp://www.life.hu/sztarok/20150717-kiszel-tunde-lanya-mar-a-kifutokat-is-meghoditotta.htmlA 14 éves Donatella a junior kategóriában került ki győztesként, bár nem egyedül, hiszen két másik fiatallal holtversenyben végzett.TV + SztárokOrigoA nagyszerű David Hasselhoff ma 63 éves - íme, a legdurvább képeink rólahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-undorito-amit-kate-hudson-csinalt-nem-a-nagyszeru-david-hasselhoff-ma-63-eves-kedvenc-kepeinka.htmlMég van, aki nem tudja, hogy milyen csodálatos napra is ébredt ma reggel? Ma van a nagyszerű, fantasztikus David Hasselhoff 63. születésnapja. Gratulálunk!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.