Újra rácsok mögött az AC/DC dobosa

Forrás: AFP/Marty Melville -
AC/DC börtön zenekar zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bír magával a világhírű zenekar dobosa, Phil Rudd, aki nem sokáig élvezhette a házi őrizet örömeit.

Tavaly novemberben tartóztatták le a dobost kettős gyilkosságra való fejbujtás gyanúja miatt. A vád szerint ugyanis megkísérelt felbérelni egy bérgyilkost két ember megölésére. A dobos körülbelül egy hete került házi őrizetbe, ahol a lábára tettek egy GPS készüléket. A zenekar a történek ellenére turnéra indult, de Phil nélkül. A 61 éves dobost ugyanakkor nemrég újból visszavitték a börtönbe, azonban még nem derült ki pontosan, miért - írja az NZ Herald News.

Forrás: AFP/Marty Melville
Erre a pillanatra várt Hugh Jackman 46 évet - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150720-hugh-jackman-hollywoodi-szinesz-erre-a-pillanatra-vart-46-evet.htmlA sármos hollywoodi színész álma végre teljesült! A jelentőségteljes pillanatot pedig rajongóival is megosztotta. TV + Sztárok--Egy halott férfit találtak Demi Moore medencéjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20150719-demi-moore-medencejeben-halottat-talaltak.htmlDemi Moore birtokán péntek éjszaka medencés parti volt. Valószínű, hogy akkor eshetett bele egy férfi a medencéjébe, akire vasárnap találtak rá holtan.TV + Sztárok--Elképesztő luxusban él, most pedig Amerikába megy Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-elhagyta-az-orszagot-es-miamiba-indult-csaladjaval.htmlBúcsút mondott Magyarországnak Gombos Edina. A csinos műsorvezető családjával indult a tengerentúlra.TV + Sztárok--Szörnyen néz ki a hollywoodi világsztár, Adam Sandlerhttp://www.life.hu/sztarok/20150719-adam-sandler-megis-mi-tortent-veled.htmlAz öregedés a hírességeket sem kíméli, és bizony az idő múlása rajtuk is meglátszik.TV + Sztárok--Sminkben készített smink nélküli fotót Tóth Gabi: Most akkor hogy is van ez?http://www.life.hu/sztarok/20150718-toth-gabi-sminktelen-ket-posztot-dehat-sminkben-van-rajta.htmlTeljesen összezavarta a rajongókat Instagram oldalán Tóth Gabi.TV + Sztárok--Megtaláltuk azt a férfit, aki feleségül venné Gáspár Evelint - Egy Porschéérthttp://www.life.hu/sztarok/20150717-volgoli-megtalalta-azt-a-ferfit-aki-felesegul-venne-gaspar-evelint.htmlGáspár Evelin közösségi oldalakra feltöltött fotói megihlették a Life.hu riporterét Olit is. Fogta magát és megkérdezte az utca emberét, hogy ők is hasonlóan élnek-e, mint a Gáspár csemete. A húzósabb kérdésekért kattints a videóra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.