Damu Roland először ünnepelhette szabadon házassági évfordulóját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland házassági évforduló Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész két éve, a börtönben vette el Edinát. Most először szabadon ünnepelhették meg az évfordulót. 

"Vasárnap volt a második házassági évfordulónk, de ez az első, amit együtt töltünk" – mesélte a Borsnak boldogan Damu Roland, aki 2013-ban, a tiszalöki börtönben vette el Edinát– "Ez sokat jelent nekünk."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Most először tudtuk együtt ünnepelni, hogy kimondtuk a boldogító igent. A feleségem három évet várt rám hűségesen. Ez manapság nagy dolog, mert akkor is elválnak emberek, ha egyikük vidéken vállal munkát" - nyilatkozta a színész.

Damu azt is elárulta a napilapnak, hogy többé nem fognak panaszkodni. Három évig börtönben volt, ezért nem élnek túl jó körülmények között, de tudja, hogy sok embernek rosszabb a helyzete. Otthon, a kertjükben ünnepelték meg az évfordulót, ahol Edina édesanyja és keresztapja is jelen volt. Roland kipróbálhatta a névnapjára kapott új grillezőjét, és mivel szeret főzni, kifejezetten élvezte, hogy ő készítheti az ünnepi ételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.