Majka az Operettszínházban kapott szerepet

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szerep Majka balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévés műsorok és koncertjei mellé új munkája lesz Majkának. 

Mint tudjuk, hamarosan Till Attilával közös műsort kap Majka. Nemsokára viszont az Operettszínház színpadán is láthatjuk a rappert, ugyanis a Kerényi Miklós Gábor által rendezett Johann Strauss-darabban szerepet ajánlottak neki. Majka lesz az egyetlen, aki nem énekes szerepet kapott, ő fogja megformálni Froscht, a börtönőrt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A műsorvezető-rapper a Blikknek megerősítette a hírt, és hozzátette, nagyon örül a lehetőségnek.

Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoA Facebookján borult ki Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-facebookjan-borult-ki-molnar-aniko.htmlMolnár Anikó nagy állatvédő, ám most azt állítja, sokan kihasználták az árva kutyusok és macskák iránti rajongását, ezért besokallt. TV + SztárokOrigoSterczer Hilda: „Nem találnám már meg a hegyen Zsoltot"http://www.life.hu/sztarok/20150720-sterczer-hilda-eross-zsolt-hegymaszo-ozvegye-nem-keszul-arra-a-hegyre-ahol-ferje-eletet-vesztette.htmlErőss Zsolt hegymászó özvegyéről olyan hírek láttak napvilágot, hogy arra a hegyre indul, ahol a férje éltét vesztette. Hildával erről és talpra állásról, újrakezdésről beszélgettünk.TV + Sztárok--Ennyire imádják a nők Scott Eastwoodothttp://www.life.hu/sztarok/20150720-scott-eastwoodot-clint-eastwood-fiat-imadjak-a-nok.htmlClint Eastwood fia, Scott a golfpályán futott bele jó néhány bombázóba. Valószínűleg nem volt rossz napja a fiatal szívtiprónak. TV + Sztárok--Forró nyomon - Sejtik, ki tört be Chris Brown házábahttp://www.life.hu/sztarok/20150720-sejti-a-rendorseg-ki-tort-be-chris-brown-hazaba.htmlNemrég illetéktelenek hatoltak be Chris Brown házába. A rendőrök már sejtik, hogy ki állhat a szerdai betörés mögött. TV + Sztárok--Damu Roland először ünnepelhette szabadon házassági évfordulójáthttp://www.life.hu/sztarok/20150720-damu-roland-eloszor-unnepelte-szabadlabon-hazassagi-evfordulojat.htmlA színész két éve, a börtönben vette el Edinát. Most először szabadon ünnepelhették meg az évfordulót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.