Meglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa plüss TV2 puli vizes vb átváltozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.

Demcsák Zsuzsa a vizes világbajnokság nemzetközi kommunikációs felelőseként érkezett Kazanyba, ahol katonai őrséget is kapott maga mellé. A műsorvezető ezúttal vicces kedvében volt, úgy döntött, fejére húzza a magyar csapat kabalaállatának fejét és így szórakoztatja rajongóit.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa
Fenékbe harapta egy ló Vajna Timithttp://www.life.hu/sztarok/20150710-vajna-timea-szivesen-elne-egy-farmon-tele-allatokkal.htmlVajna Timi világ életében imádta a gyerekeket, és az állatokat, így mindig is nagy vágya volt egy saját kis farmon élni. Pedig akár retteghetne is a lótól!TV + Sztárok--Így még sosem láthattad Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20150723-hodi-pamela-bikiniben-ugrik-a-medencebe.htmlHódi Pamela tudja, hogyan lehet átvészelni a meleget. Hát persze, hogy egy hatalmas csobbanással. TV + Sztárok--Két új csókpartnere is van Eva Longoriánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-eva-longoria-szineszno-koalaval-es-kenguruval-csokolozott-ausztraliaban.htmlA színésznő Ausztráliában múlatja az időt, ahol szívesen barátkozik, így két új csókpartnert is sikerült találnia.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsára katonák vigyáznakhttp://www.life.hu/sztarok/20150722-demcsak-zsuzsara-a-tv2-mokka-musorvezetojere-katonak-vigyaznak.htmlA TV2 műsorvezetője nem mindennapi felügyeletben részesül a kazanyi vizes világbajnokságon. TV + Sztárok--Végre! Újra műsort vezet Liptai Claudia - Ördög Nórával küzd majd a nézettségért http://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-showmusort-kap-igy-majd-ordog-noraval-kuzdhet-a-nezettsegert.htmlKiegyenlítődik a helyzet! A TV2 két sztárműsorvezetője ősztől saját nagyszabású műsort kap, most kiderülhet ki a jobb, a nézők döntenek.TV + Sztárok--Ilyen, amikor Paris Hilton teljes testét hab borítjahttp://www.life.hu/sztarok/20150723-paris-hilton-vadul-habpartizott-ibizan.htmlA híres örökösnő a buliszigeten nyaral, ahol vadul belevetette magát a partizásba. Szokás szerint persze rengeteg fotót is posztol arról, hogy mennyire jól érezi magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.