Kihívták a rendőrséget Kiss Ramónára

Forrás: Origo -
színésznő Barátok közt Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna nem mindennapi helyzetbe keveredett, egy piacon hívták ki rá a rendőrséget. 

A népszerű színésznő tizenhárom éve alakítja az RTL Klub napi sorozatában Zsófi karakterét, így számos izgalmas és meghökkentő történettel szolgál a sorozattal és a szerepével kapcsolatban. A Fókusz című műsorban például elmesélte, hogy amikor Zsófi, a szerepe szerint eltűnt, Ramónára vádárlás közben kihívták a Lehel téri piacon a rendőrséget, mondván, Zsófi előkerült. Bővebben a videóban:

Újabb kisgyerek halt meg, akit az autóban felejtettekhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-egy-oteves-kislany-halt-meg-svajcban-mert-az-autoban-felejtettek.htmlEgy ötéves kislány veszítette életét Svájc déli részén, miután a hatalmas hőség ellenére szülei a családi autóban hagyták. TV + SztárokThinkstockA nap videója: így twerkel a hatalmas fenekű Amber Rosehttp://www.life.hu/sztarok/20150721-a-hatalmas-feneku-amber-rose-megmutatta-hogyan-twerkel.htmlEttől a videótól garantáltan felrobban majd az internet: a fenékkirálynőként emlegetett Amber Rose rendesen megrázta legbecsesebb testrészét.TV + Sztárok--Vajna Timi: "Számomra Andy a herceg a fehér lovon"http://www.life.hu/sztarok/20150709-vajna-timea-szamara-andy-vajna-a-herceg-a-feher-lovon.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté legutóbb a Kincsem Parkban fesztiválozó Vajna Tímeát kapta mikrofonvégre, aki azt is elárulta, teljesült-e kislánykori álma. TV + SztárokOrigoGombos Edina Miamiban luxusnyaral a családjával: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150724-gombos-edina-a-tv2-sztarja-miamiban-nyaral-a-csaladjaval-cuki-fotokat-posztolt.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap tengerentúli vakációra indult a szépséges művorvezető és családja. Most pedig azt is megcsodálhatjuk, hogyan érzik magukat.TV + Sztárok--Irigyeljük! Két gyerek után megmutatta alakját Béres Alexandra http://www.life.hu/sztarok/20150723-ket-gyerek-utan-megmutatta-alakjat-beres-alexandra.htmlMásodik kislánya születése óta először állt füdrőruhában fényképezőgép elé Béres Alexandra és egyből címlapra is került. TV + SztárokSzabó Ádám világrekorder letthttp://www.life.hu/sztarok/20150723-szabo-adam-vilagrekorder-lett.htmlAz X-Faktor sztárja 24 órán keresztül zenélt Budapest szívében, az Erzsébet téren. Még a 40 fokos hőség ellenére sem adta fel kitűzött célját és teljesítette a világrekord-kísérletét, vagyis azt, hogy egy teljes napon át megállás nélkül harmonikázik.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.