Sarka Kata popójától felrobbant az internet: Überszexi fotó!

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata popsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Csajok!" Ezzel a felütéssel tett közzé képet feleségéről és kislányáról Hajdú Péter nyilvános közösségi oldalán. Azóta pedig sem mi, sem a kommentelők nem tudnak betelni a látvánnyal.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, miután Dávidka kigyógyult lázbetegségéből, a család hajókázni ment, mert ez volt a kisfiú nagy vágya. Elképzelhető, hogy ezt a fotót is akkor lőtte a büszke apuka:

Sarka Kata és Noncsi. Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A fénykép eddig kétezer lájknál is többet kapott, a kommentelők pedig ki-ki a saját stílusában méltatta a Life.hu sztárszerzőjének, Katának a popsiját, illetve a fotó cukiságát. Meg kell hagyni, tényleg durván kerek.

Megdöbbentő hasonlóság: Sarka Kata úgy néz ki, mint Szabó Erika

A napokban Kata cuki fotókat tett közzé közösségi oldalán Dávidkáról, és kutyusukról, Milláról. "Olyan régen mutattam meg Millát nektek! Most ilyen 15 hónaposan" - írta ki Facebook oldalára, majd pedig közzétette az alábbi képet.

Egy hozzászóló pedig igencsak érdekes dologra hívta fel a figyelmünket. Méghozzá arra, hogy Kata kicsit olyan, mint Szabó Erika. És tényleg! Lesd meg nagyban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.