Naomi Campbell sorozatszínészként folyatja karrierjét?

Forrás: AFP -
modell tévésorozat American Horror Story Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű szupermodell egy igazán különleges szerepben lesz látható hamarosan a képernyőn.

Lady Gaga mellett ő is szerepet kapott az Amerikai Horror Story folytatásában. Naomi a Story című szériában, annak is a Hotel alcímet viselő évadjában kerül képernyőre. Több epizódban is felbukkan majd, és nem csak pár részben láthatják a nézők. A még mindig bombaformában lévő modell mellett olyan sztárokat is feltűnnek majd, mint Matt Bomer, vagy Emma Roberts.

Forrás: AFP

Véget ért az amerikai álom - hazaköltözött a sikeres hegedűművész, Edvin Martonhttp://www.life.hu/sztarok/20150723-veget-ert-az-amerkai-alom-hazakoltozott-s-sikeres-zenesz-edvin-marton.htmlKét 2 ev tavollet utan hazatért Edvin Marton és családja Amerikából, ahová egy komoly, két éves zenei szerződés kötötte. A hegedűművész mégsem marad folyamatosan itthon, Bécsben kapott újabb, jelentős felkérést. Költözniük már nem kell! TV + Sztárok--Tragédia érte a Hungary's Got Talent zsűritagját, Horgas Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20150724-tragedia-erte-a-hungary-s-got-talent-zsuritagjat-horgas-esztert.htmlFájó szívvel lép estéről-estére színpadra Horgas Eszter, akinek hamarosan a Hungary's Got Talent zsűrijében is helyt kell állnia. Elvesztette egyik imádott családtagját, Rézit.TV + Sztárok--Hosszasan kettesben maradt Jenson Button és a magyar énekesnő: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150724-zseda-es-a-forma-1-es-pilota-jenson-button-intim-dolgokat-osztott-meg-egymassal-a-mclarenben.htmlZséda és a híres Forma-1-es pilóta, Jenson Button kettesben utazgattak egy McLarenben. A két sztár hosszú időt töltött el egymással, ami alatt igazán intim dolgokról beszélgettek. TV + Sztárok--Hoppá! Tóth Gabi csatornát vált: RTL-es sztárokkal erősít a TV2 műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20150724-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-rtles-hiressegek-lesznek.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorának harmadik, ősszel induló évadában az RTL Klubról jól ismert sztárok is versenyeznek majd. TV + Sztárok--20 befejezetlen Michael Jackson-dalt találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-michael-jackson-20-befejezetlen-dalat-talaltak-meg-a-szamitogepen.htmlHabár már hat éve halott a pop királya, még mindig feltűnést tud kelteni a zeneiparban. Hangmérnöke jelentette be csütörtökön, hogy 20 befejezetlen számot talált a sztár számítógépén.TV + Sztárok--Rékasi Károly először beszélt balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150724-rekasi-karoly-ennyire-emlekszik-a-balesetbol.htmlRékasi Károly elmesélte, mire emlékszik a kórházban töltött időből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.