Romantika a Ringen: Vajon kinek szurkol Gianni és Debreczeni Zita?

Forrás: Facebook/ Gianni Annoni -
Hungaroring Magyar Nagydíj Forma-1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett Debreczeni Zita és szerelme, Gianni is a Hungaroringre.

Vajna Timi helikopterrel érkezett a Hungaroringre, Sarka Kata Bernie Ecclestone-nal fényképezkedett, Kiss Ramóna villantós cuccban szurkolt. A hírességek ellepték a Hungaroring lelátóját.

Nem maradt ki a szurkolásból Gianni és Debreczeni Zita sem, akiknek már a piros öltözékéből is látszik, hogy számukra a Ferrari a favorit. De hát mi más is lehetne egy olasz macsó kedvence?

Forrás: Facebook/ Gianni Annoni

Bódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlHihetetlenül szexin, egy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoMit keres Horváth Éva a kecskék között?http://www.life.hu/sztarok/20150726-horvath-eva-kecskevel-szelfizett.htmlSzelfizik velük. Mi már láttunk a celebektől szelfit, mellfit, combfit, és most úgy tűnik, eljött a kecskelfi ideje is. TV + Sztárok--Ez az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztjahttp://www.life.hu/sztarok/20150726-hugh-jackman-szinesz-hagymapucolas-kozben-sirt.htmlA kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián karúszóval medencézik?http://www.life.hu/sztarok/20150726-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-strandolnak.htmlNagyon vicces kedvében volt a minap Berki Krisztián, aki kislányával csobbant a medencébe. TV + Sztárok--Kiszel Tünde és Donatella videoklipben szerepelnekhttp://www.life.hu/sztarok/20150725-kiszel-tunde-es-donatella-videoklipben-szerepelnek.htmlA modellkedéssel szárnyait bontogató Donatella szerepet kapott Szabyest klipjében.TV + Sztárok--Sarka Kata popójától felrobbant az internet: Überszexi fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150724-sarka-kata-popsijat-posztolta-ki-hajdu-peter-a-facebook-oldalara.html"Csajok!" Ezzel a felütéssel tett közzé képet feleségéről és kislányáról Hajdú Péter nyilvános közösségi oldalán. Azóta pedig sem mi, sem a kommentelők nem tudnak betelni a látvánnyal.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.