Ez az, ami még a sármos Hugh Jackmant is könnyekre fakasztja

Forrás: AFP -
hagyma sírás hagymapucolás Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kemény és hihetetlenül sármos színésznél is eltörik néha a mécses. 

Hugh Jackman egy igazán sebezhető pillanatában lett lefilmezve, a videót pedig hivatalos Instagram oldalán tette közzé. A színészt nem más, mint a hagymapucolás ríkatta meg, mi pedig nem is tudjuk hirtelen eldönteni, mitől olvadozunk jobban: attól, hogy a szexi Hugh Jackmant a konyhában látjuk, vagy attól, ahogyan könnyekre fakad. A videót itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Az ultradögös Hugh Jackman mesés helyen kirándulhttp://www.life.hu/sztarok/20150721-az-ultradogos-hugh-jackman-meses-helyen-kirandul.htmlMindenki kedvenc Farkasa, Hugh Jackman bugyilecsusszantó fotót posztolt.TV + Sztárok--Hugh Jackman kígyóval a nyakában pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20150717-hugh-jackman-elkepeszto-fotot-posztolt-kigyoval-a-nyakaban-pozol.htmlA világsztár, úgy tűnik, nem szívbajos, és bátran bevállalja az extrém helyzeteket is.TV + SztárokOrigoMindenki Hugh Jackman kiskutyája szeretne lennihttp://www.life.hu/intim/20150207-hugh-jackman-szinesz-a-legedesebb-onjelolt-allatbarat-new-yorkban.htmlAki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet, tartja a mondás, és most már biztos, hogy ez Hugh Jackman-re is igaz. Az ebeket mi is imádjuk, a szexi színészt pedig mostmár még jobban.IntimNorthfotoTudod, hogy hívja péniszét Hugh Jackman? Így nevezték el szerszámukat a hírességekhttp://www.life.hu/intim/20150630-igy-neveztek-el-peniszuket-a-hiressegek.htmlKrull, a harcizom és Szófia hercegnő után már nem tudunk meglepődni semmin. Eláruljuk, hogy nevezik férfiasságukat a hírességek. IntimAFPNői szíveket dobogtatott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/kult/20131218-hugh-jackman-ausztral-szinesz-az-ausztral-tengerparton-mutatta-meg-kidolgozott-felsotestet.htmlSemmi oka a szégyenre a Van Helsing sztárjának, aki az ausztrál tengerparton mutatta meg kidolgozott felsőtestét.KultKopaszra borotválta a fejét Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/news/20140611-hugh-jackman-ausztral-szinesz-kopaszra-borotvalta-fejet-uj-szerepe-miatt.htmlAz ausztrál színész Instagram-oldalán mutatta meg új, igencsak sokkoló külsejét. Egy filmszerepe miatt változott át ennyire.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.