Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektábort

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
gyerektábor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.

Bár a lakásába még nem enged kamerákat a színész, mert állapota nem százszázalékos, arról nem mondott le, hogy meglátogassa a hátrányos helyzetű gyerekeket a káptalanfüredi táborban, amelyet már évek óta támogat. Villanyoltás, azaz 10 óra után érkezett a gyerekekhez, és bár csak rövid időt tudott velük tölteni, annál tartalmasabb volt a látogatás.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Egyáltalán nem számítottunk rá, hogy Karcsi el tud jönni idén a táborba. Hétfőn ezért írtunk neki egy levelet, amit az összes gyerek is aláírt, jobbulást kívánva neki. Ezután, kedden már a táborban volt Gerdával, és még ajándékokat is hoztak"– mesélte a Borsnak Dalos Zoltán, a tábor szervezője - "Ő egy robot, megy, mint a gép! Látszott rajta, hogy nem százszázalékos a fizikuma, de azonkívül, hogy gipsz van a lábán, és mankóval jár, semmi nem utalt arra, hogy pár hete még az életéért küzdöttek."

A színész versszavalást tanult a gyerekekkel, és egy kamaszfiú problémáján is igyekezett segíteni:

"Karcsi talált magának egy fiút, aki kamaszodik, és erősen mutál. A fiút nagyon zavarja a megváltozott hangja, Rékasi viszont azt mondta, szerinte csodálatos az a hang" - mesélte a táborvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.