Sarka Kata kikapott Hajdú Pétertől

meccs Sarka Kata vereség szexi dekoltázs tenisz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata újabb kihívás elé nézett, ám férje tudása kifogott rajta: egyelőre nem sikerült túlszárnyalnia Pétert. De, ami késik, nem múlik.

Hiába vesztett első teniszmeccsén Sarka Kata, biztos, hogy nem adja fel, hiszen a Fit Balance versenyén is aranyminősítést kapott, pedig az első testépítő megmérettetés volt az életében. Hajdú Péter felesége most a teniszben próbálja ki magát, és bár a műsorvezetőnek egyelőre sikerült legyőznie feleségét, ha Kata kitartó lesz, eljön az idő, amikor győztesként feszíthet. Addig pedig itt van nekünk a szexi dekoltázsa.

Forrás: Facebook/Sarka Kata
Meglepő dolgot húzott a fejére Demcsák Zsuzsa - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150723-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-plusspuliva-valtozott-a-vizes-vilagbajnoksagon.htmlÍgy még biztosan nem láthattad a TV2 műsorvezetőjét, aki egy hatalmas plüss pulifejet öltött magára.TV + Sztárok--Így élvezi Liptai Claudia a Balatonon a kánikuláthttp://www.life.hu/sztarok/20150722-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-balatonon-elvezi-a-kanikulat-kislanyaval-pankaval.htmlA TV2 műsorvezetője kislányával, Pankával a hűsítő habokban vészeli át a sivatagi forróságot.TV + Sztárok--22 éves tinisztár Kiszel Tünde új hódolójahttp://www.life.hu/sztarok/20150722-kiszel-tunde-naptardiva-uj-udvarloja-egy-22-eves-tinisztar.htmlA rejtélyes hódolóval egy klipforgatás során került közelebbi kapcsolatba a naptárdíva.TV + Sztárok--Karsai Zitát kihagyták Dj Bobo budapesti show-jábólhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karsai-zita-tancosnot-kihagytak-dj-bobo-budapesti-showjabol.htmlA híres dj hazánkban, a Budapest Parkban ad koncertet hamarosan. Karsai Zita, aki a svájci rapper show-jának egyik főszereplője mégsem lép fel nálunk.TV + Sztárok--Rékasi Károly az éj leple alatt látogatott meg egy gyerektáborthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-rekasi-karoly-az-ej-leple-alatt-latogatott-meg-egy-gyerektabort.htmlRékasi Károly évek óta támogat egy gyermektábort. Tavaly már Pikali Gerda is részt vett a gyerekek szórakoztatásában. Idén a baleset miatt a színész kis híján nem tudott elmenni meglátogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket, de végül igazi szuperhősként Káptalanfüredre utazott.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBoór Bettina: "Hűséges típus vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150726-190-balatonfuredi-anna-bal-gyoztese-boor-bettina-interju.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal az egyik legrangosabb hazai eseményre, a balatonfüredi Anna-bálra látogatott el.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.