Hujber Feri celebtársait ekézi: Azért nem megy luxusútra, hogy ne legyen olyan, mint ők

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc luxus nyaralás Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebek élete nyáron sokkal szabadabb, aki teheti a tengeren túlon (például Rubint Réka és Gombos Edina), vagy épp egy mámorító vízparton pihenget a családjával. Hujber Ferit azonban nem csábítja a külföldi luxusnyaralás, sem az azúrkék tenger. El is árulta, hogy miért.

"Nagyon vigyázok, hogy sose utazzam luxushelyre, mert akkor olyan lennék, mint azok az embe­rek, akik pénzben mérik a nyaralást" - mondta a Borsnak a színész, aki állítja, döntésének nincsenek anyagi okai.

Hujber Feri családja. Forrás: Facebook/Mokka

"Teljes mértékig elvi okai vannak. Rengeteg helyen jártam, és a kifizetett összeg csak nagy ritkán találkozott a szolgáltatás minőségével. Az étterem kizárólag azért drágább, mert Michelin-csillagos, az ötcsillagos szálloda semmivel nem nyújt többet, jobbat, mint a négycsillagos, és sorolhatnám.

Ráadásul az a tapasztalatom, hogy azok a gazdag embe­rek, akik az ilyen nyaralásra eljutnak, általában a pénzük mellé nem kaptak sem stílust, sem műveltséget, sem intelligenciát. Az emberek ezerszer érettebbek, intelligensebbek, kulturáltabbak egy sokkal kevésbé felkapott, családiasabb helyen. Ha valami divatos, onnan menekülök" - mondta Hujber.

"Hál' istennek engem nem vonzanak a húszcsillagos szállodák, a tengerparti szigetek, vagy hogy azért utazzak, hogy a nyaraláson készült fényképekkel a Facebookon villogjak."

!

"Mint ismert, nagyon sok hazai sztárral állapodnak meg utazási irodák, hogy ingyen nyaralásért cserébe reklámozzák cégüket a rajongóiknak minden lehetséges fórumon. A színész mégis inkább a strandra szavaz.

"Egy héten két vagy három előadásom van. A gyerekekkel a leányfalui strandon nyaralunk" - zárta sorait a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.