A nap képe: így őrültködik Majka és Curtis

Forrás: Facebook/Majka -
ijesztő Majka grimaszolás őrültség festék Maszk Curtis fekete Batman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közveszélyes őrültté vált Majka és társa, Curtis. A két zenész fekete festékkel maszkírozta el magát.

Vicces fotót osztott meg rajongóival Makja, aki Zorróvá változott, Curtis pedig egyszerűen fekete csíkokkal spékelte meg az ijesztő grimaszt, amit a fotózás kedvéért vágott. Most akkor ők rockerek lettek vagy csak szimplán ökörködtek egy kicsit?

Forrás: Facebook/Majka
Vajna Timi kerítőt játszott a Forma-1 afterpartijánhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-vajna-timea-parkeresesben-segedkezett-lanyainak-az-afterpartin.htmlIgazi sztárparádé volt a Forma-1 utáni exkluzív afterpartin, ahová Vajna Tímea is meghívást kapott. A vasárnap este lezajlott rendezvényen Timi szívesen segített volna párt találni néhány szépségkirálynőnek.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKárász Robi megint nem bírt magával: Kíváncsi volt Voksán Virág bugyijárahttp://www.life.hu/sztarok/20150727-karasz-robi-a-tv2-mokka-musorvezetoje-voksan-virag-modell-bugyija-irant-erdeklodott.htmlA Mokka reggeli adásában pikáns jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők. Kárász Robi megint nem bírt magával.TV + Sztárok--Gáspár Virág virgácsai kommentlavinát indítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-gaspar-virag-gaspar-gyozike-lanyanak-labaira-kommentelnek.htmlGáspár Evelin húga, Győzike kisebbik lánya, Virág vasárnap ünnepelte 13 születésnapját. Készült róluk ünneplés közben egy családi fotó, ami nem sikerült a legelőnyösebbre. TV + SztárokOrigoSarka Kata kikapott Hajdú Pétertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150727-sarka-kata-kikapott-elete-elso-teniszmeccsen-ferjetol-hajdu-petertol.htmlKata újabb kihívás elé nézett, ám férje tudása kifogott rajta: egyelőre nem sikerült túlszárnyalnia Pétert. De, ami késik, nem múlik.TV + Sztárok--Kommentháború: Hajdú Péter és Vágó István a Facebookon osztja egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20150728-kommenthaboru-hajdu-peter-es-vago-istvan-a-facebookon-osztja-egymast.htmlValóságos kommentháborút indított el Vágó István egyetlen képpel és a hozzá fűzött megjegyzéssel. Hajdú Péter reagált a vádakra.TV + Sztárok--Nádai Anikó szülés előtti fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150727-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-kolleganojenel-ritanal-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenel-jart.htmlA mindenórás kismama még szülés előtt barátnőzött kicsit és örömmel fogadta kolleganőjét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.